Cea mai ghinionistă zodie a lunii februarie. Ce spun astrologii

Cea mai ghinionistă zodie a lunii februarie. Ce spun astrologii

Horoscop. FOTO Shutterstock

Astrologii consultați de Click! spun că nativii acestei zodii vor fi loviți de ghinion din toate părțile și nimic nu le va merge așa cum se așteaptă. Săgetătorul este zodia pentru care astrele arată, în următorul interval, suferințe la ordinea zilei.

Săgetătorii sunt persoane impulsive, care nu știu să-și controleze sentimentele prea bine, mai ales atunci când vine vorba de sentimente negative, de tot felul.

Este motivul pentru care produc numeroase neînțelegeri între ei și cei din jur, dar cel mai rău lucru este faptul că orgoliul nu îi lasă să fie liniștiți și nu-i lasă nici să le ofere celorlalți liniște. În luna februarie, toate ghinioanele se vor abate asupra Săgetătorilor.

N-au noroc nici de bani

În planul relațiilor lucrurile vor merge prost, pentru că sunt, spun astrologii, incapabili de a lega relații cu cei din jur, de a ierta sau de a oferi o vorbă bună, la nevoie.

Nici pe plan financiar, lucrurile nu vor merge bine pentru Săgetători. Motivul este legat de inerția cu care vor să rămână în zona lor de confort.

Nu vor fi capabili să-și ducă la bun sfârșit planurile în care aveau atât de multă încredere.

Pe plan sentimental lucrurile evoluează în același trend pentru săgetători. Numeroase probleme sunt preconizate în relația cu partenerul de viață .

Citește în Click ce se va mai întâmpla cu Săgetătoriii în februarie și ce ar trebui să știi neapărat despre această zodie.

Dacă privim lucrurile în ansamblul întregului an, 2023 nu va fi însă tocmai rău pentru această zodie .

După un an 2022 extrem de greu din punct de vedere profesional, nativii Săgetător vor avea pe parcursul acestui an câteva surprize plăcute, printre care un nou loc de muncă, iar după o scurtă perioadă, o promovare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?