Cea mai infidelă zodie, dată în vileag de un site de dating. Care sunt nativii predispuși să înșele în 2021, potrivit astrologilor

Cea mai infidelă zodie, dată în vileag de un site de dating. Care sunt nativii predispuși să înșele în 2021, potrivit astrologilor

Dacă te-ai întrebat vreodată care e cea mai infidelă zodie, un site de dating a făcut dezvăluiri "prețioase" analizând profilul userilor săi. Semnele zodiacale cel mai probabil să fie infidele au fost dezvăluite și este o veste proastă dacă intenționați să vă întâlniți cu un nativ Balanță. 

Conform DailyMail, un site de aventuri extraconjugale (Ilicit Encounters) a analizat datele de la membrii lor căsătoriți și au descoperit că Balanțele sunt cele mai susceptibile de a avea o aventură, 16% dintre adulterii de pe site aparținând acestui semn zodiacal.

Gemenii cu două fețe îi ajung din urmă cu 14%, urmați de Capricorn pe locul trei cu 12%, în timp ce Scorpionul a fost cel mai fidel semn.

În timpul sondajului, femeile Balanță și Gemeni și-au împărtășit motivele pentru care s-au angajat în relații extraconjugale, incluzând „nevoia de mai mult sex” sau pur și simplu simțind că „varietatea este importantă în viață.”

„L-am înșelat mai întâi pe soțul meu cu un coleg de serviciu, la o petrecere de Crăciun în urmă cu cinci ani. A fost o  adrenalină să am acest mic secret murdar", a spus Michaela, o Balanță.

„Nu-l voi părăsi niciodată pe soțul meu, dar pur și simplu nu mă pot abține, sunt mult mai aventuroasă și am nevoie de mai mult sex decât el”.

Pe de altă parte, Cecilia, din zodia Gemeni, care folosește și ea site-ul, a explicat că nu crede în monogamie și că soțul ei este complet de acord cu ideea de a avea alti parteneri sexuali.

„Am simțit întotdeauna că relațiile monogame fac parte din trecut”, a spus ea. Eu și soțul meu ne întâlnim amândoi cu alte persoane, dar suntem relația principală a celuilalt."

DE CE SUNT UNELE ZODII MAI ÎNCLINATE SPRE A ÎNȘELA?

Jessica Leoni, expert în relații pentru Ilicit Encounters, a declarat pentru FEMAIL că Balanțele extrovertite sunt „fluturi sociali” care vor căuta rapid validarea în altă parte, în timp ce se crede că Gemenii se tem de angajament.

La pol opus sunt Scorpionii, semne „pasionale și persistente”, ceea ce înseamnă că sunt hotărâți să facă o relație să funcționeze, înșelând doar în ultimă instanță.

CELE MAI INFIDELE ZODII

1. BALANȚĂ 23 SEPTEMBRIE - 22 OCTOMBRIE

Nu este de mirare că Balanțele sunt cele mai infidele soților lor. Semnele aeriene se îndrăgostesc cu ușurință de oameni și este probabil să se implice într-o serie de aventuri.

"Dacă o Balanță este căsătorită cu cineva care nu este întotdeauna disponibil, este firesc că ar căuta validare și companie în altă parte", spune Jessica.

Citeşte continuarea pe  www.peroz.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...