Cei doi bărbaţi care au agresat jandarmii în Piaţa Victoriei, arestaţi preventiv

Cei doi bărbaţi care au agresat jandarmii în Piaţa Victoriei, arestaţi preventiv

Judecătoria Sectorului 1 a admis duminică propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi bărbaţi acuzaţi de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma incidentelor de vineri din Piaţa Victoriei , a informat Poliţia Capitalei.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată, însă este executorie şi cei doi vor fi duşi în arestul Poliţiei Capitalei.

Este vorba de Ionuţ Liviu Cojoacă şi Claudiu Mihai Dobre, care au făcut parte din grupul care a atacat-o vineri pe femeia jandarm.

Sâmbătă seara, Poliţia Capitalei a anunţat că 19 persoane au fost conduse la audieri în legătură cu incidentele produse în ziua precedentă la protestul Diasporei din Piaţa Victoriei.

Anchetatorii au analizat, în paralel, şi înregistrările video realizate în timpul protestului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) a anunţat anterior că în urma incidentelor produse în Piaţa Victoriei se efectuează urmărirea penală într-un dosar având ca obiect infracţiunile de ultraj privind agresiune asupra a doi jandarmi, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu referire la sustragerea unei arme, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia