„Cel mai zelos“ polițist local din România a fost reținut. Dădea amenzi pentru fapte inventate

„Cel mai zelos“ polițist local din România a fost reținut. Dădea amenzi pentru fapte inventate

Un polițist local din Dumbrăvița, județul Timiș (una dintre cele mai bogate comune din România), a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a aplicat zeci de amenzi pentru fapte inventate.

Un polițist local este acuzat că a falsificat zeci de procese-verbale FOTO Arhivă

Potrivit unor surse judiciare, agentul este acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals. Potrivit opiniatimișoarei.ro , falsurile polițistului local au mers atât de departe încât întocmea procese-verbale, semna în locul persoanei amendate, iar „contravenienții” se trezeau doar că au de plătit amenzi pentru fapte pe care nu le-au comis.

Polițistul local a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii nu au făcut încă publice acuzațiile oficiale aduse agentului.

Primăria Dumbrăvița, în subordinea căreia se află Poliția Locală Dumbrăvița, a transmis un comunicat în care confirmă că la sediul Poliției Locale Dumbrăvița au avut loc percheziții.

„Miercuri, 28 septembrie 2022, IPJ Timiș, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, a efectuat o percheziție la sediul Poliției Locale Dumbrăvița, percheziție care viza ridicarea unor documente. Instituția colaborează cu organele de urmărire penală în vederea respectării principiului aflării adevărului. Precizăm că pe perioada desfășurării anchetei nu pot fi divulgate date și informații privitoare la caz, pentru a nu influența rezultatul anchetei”, a transmis Primăria Dumbrăvița.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”