Cel puțin șapte biserici au fost incendiate în cursul manifestațiilor împotriva Charlie Hebdo la Niamey

Cel puțin șapte biserici au fost incendiate în cursul manifestațiilor împotriva Charlie Hebdo la Niamey

Cel puțin șapte biserici au fost incendiate sâmbătă la Niamey de către manifestanți ostili caricaturii cu Profetul Mahomed publicate de revista satirică franceză Charlie Hebdo, în timp ce acțiunea de contestare continuă să se propage în capitala Nigerului, relatează AFP.

Cele șapte lăcașuri de cult, în majoritate biserici evanghelice, dintre care unele își aveau sediul în vile mici, fără nici un semn religios distinctiv, și care erau situate în Niamey pe malul stâng la fluviului Niger, au fost arse.

Potrivit corespondentului agenției în capitala Nigerului, se putea vedea cum manifestanții se îndreaptă spre malul drept, unde se află de asemenea numeroase biserici.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...