Cele două fetițe au „un comportament sexual explicit”/Momente șocante trăite de o familie care a luat în plasament două surori abandonate

Cele două fetițe au „un comportament sexual explicit”/Momente șocante trăite de o familie care a luat în plasament două surori abandonate

O familie din judeţul Argeş a luat în grijă două fetițe, surori cu vârste de patru şi cinci ani. Acestea s-au aflat anterior în grija unor asistente maternale. În prezent, familia reclamă că fetițele ar manifesta un comportament deplasat, explicit sexual, astfel că autoritățile judiciare argeșene au deschis o anchetă, vizate fiind asistentele maternale care le-au avut anterior în grijă pe cele două fetițe.

Una dintre cele două asistente maternale a mai primit recent în plasament o altă fetiţă, de 3 ani, relatează news.ro

Potrivit unor surse locale, situaţia celor două surori a intrat în atenția autorităţilor după ce fetiţele au ajuns, împreună, la o familie care a făcut demersuri să le preia și să le crească.

La scurt timp după ce au ajuns în casa respectivei familii, s-a constatat cele două fete manifestă „un comportament sexual explicit” una faţă de cealaltă, comportament pe care copilele şi l-au însuşit ca fiind unul normal, au declarat pentru News.ro sursele citate.

În aceste condiţii, ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurori din cadrul DIICOT au deschis o anchetă care le vizează în mod expres pe asistentele mternale.

Sursa Foto: Familie cu copii (sursa: Pixabay)


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990