Cele mai bune filme care vor apărea în 2023. Data apariției și cum arată trailerele VIDEO

Cele mai bune filme care vor apărea în 2023. Data apariției și cum arată trailerele VIDEO

Ne apropiem de finalul anului 2022 iar veștile despre cele mai bune filme ale anului 2023 au început să apară. Specialiștii au făcut o listă a filmelor care vor apărea în cinematografe sau pe platformele cunoscute la nivel internațional.

Mission: Impossible Captură trailer

Unul dintre cele mai importante filme care vor fi aduse în 2023 de către Marvel Cinematic Universe este următorul film Guardians, în care îl vom vedea pe Peter Quill încercând să își revină după ce a pierdut-o pe biata Gamora la finalul filmului Endgame. Primele zvonuri spun că această parte a filmului Guardians va fi ceva mai „grea de digerat”, potrivindu-se cu tonul ușor mai sumbru din Eternals sau alte producții recente ale Marvel Cinematic Universe. Filmul va apărea în luna mai.

Spider-Man: Across the Spider-Verse este programat să apară în cinematografe în luna iunie și este considerat a fi o adevărată schimbare în ceea ce privește filmele de animație. Bucuria primului film a fost adusă de originalitate și discreție, cineaștii având parte de foarte multe surprize, astfel încât, lipsa de informații pentru moment în ceea ce privește filmul poate fi de bun augur.

Descoperiți întoarcerea legendarului erou, Indiana Jones, în cel de-al cincilea episod al acestei îndrăgite serii de filme de luptă cu spadă. Aflându-se într-o nouă eră, apropiindu-se de pensionare, Indy se luptă să se integreze într-o lume care pare să-l fi depășit. Dar când tentaculele unui rău mult prea cunoscut se întorc sub forma unui vechi rival, Indy trebuie să își pună pălăria și să își ia din nou biciul pentru a se asigura că un artefact străvechi și puternic nu va cădea în mâinile cui nu trebuie. Apare în luna iunie 2023.

Regizorul Chris McQuarrie și Tom Cruise se întorc pentru o nouă continuare a celei mai fiabile și strălucitoare mega-francize din lume - Mission: Impossible - Dead Reckoning. Detaliile despre scenariu sunt puține, dar un incident internațional legat de o aparentă încercare de a arunca în aer un pod de tren polonez de importanță istorică pentru o piesă de decor importantă este un indiciu. Se zvonește că această dublă parte ar putea încheia seria. Apare în luna iulie 2023.

Ne întoarcem în Arrakis pentru continuarea filmului lui Denis Villeneuve - Dune, unde Florence Pugh, Austin Butler, Christopher Walken și Léa Seydoux sunt așteptați să se alăture lui Timothée Chalamet și Zendaya în lupta pentru bunăstarea universului cunoscut. Acest film va explora călătoria mitică a lui Paul Atreides, care se va uni cu Chani și cu Fremen, în timp ce se află pe calea răzbunării împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. Aflat în fața unei alegeri între dragostea vieții sale și soarta universului cunoscut, el se străduiește să prevină un viitor teribil pe care numai el îl poate prevedea. Filmul este programat să apară în luna noiembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina