Cele mai ciudate contracte prenupţiale ale vedetelor

Cele mai ciudate contracte prenupţiale ale vedetelor

Un contract prenupţial care are o prevedere care ar putea părea bizară unora dintre noi este cel semnat de cătreNicole Kidmanşi soţul ei, Keith Urban, care consumă alcool.Pentru a-i oferi o motivaţie în plus să renunţe la alcool, Nicole a propus următoarea soluţie: Keith va primi 600.000 de dolari pe an dacă se va abţine de la consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Michael Douglasşi Catherine Zeta-Jones sunt alte două nume mari care au semnat un contract interesant. Actriţa ar urma să primească 5 milioane de dolari dacă este înşelată de Michael Douglas, plus alte 1,5 milioane de dolari pentru fiecare an de mariaj.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!