Cele mai norocoase zodii ale lunii martie. Ele vor atrage banii, abundența și iubirea

Cele mai norocoase zodii ale lunii martie. Ele vor atrage banii, abundența și iubirea

În doar câteva zile, se va instala primăvara calendaristică, iar luna martie își va alege protejații. Ce zodii vor fi foarte bine aspectate, la începutul primăverii? Ele sunt semnele vedetă, cărora le va merge din plin.

În astrologie, zodiacul denotă semnele care împart ecliptica în douăsprezece zone egale, zodiile

Sau cel puțin așa transmit specialiștii americani în astrologie. Ei sunt de părere că, potrivit calculelor, cinci zodii vor avea parte de cele mai frumoase aspecte, iar martie va fi o lună de vis pentru ei.

Despre cine este vorba?

1.Leul

Persoanele născute în zodia Leu vor fi mereu cu un pas înaintea celor din jur

Persoanele născute în zodia Leu vor fi mereu cu un pas înaintea celor din jur

Semn talentat și sigur pe sine, Leul va străluci în luna martie 2023. Astrologii afirmă că întreg anul este unul bun pentru acest nativ guvernat de însuși Soare, însă luna martie va avea cu precădere influențe benefice.

Este foarte important pentru Leu să detecteze oportunitățile, atunci când îi ies în cale. Iar acestea vor apărea din abundență în luna martie.

Pe acest nativ îl așteaptă un an activ, foarte ocupat. Însă munca asiduă a Leului va da rezultatele mult așteptate: o promovare, o mărire de salariu sau chiar un job nou și mult mai bun se conturează în martie. Leii singuri să se pregătească, iubirea e după colț și poate apărea în lunile următoare. Comparativ cu alte zodii, martie este luna cea mai norocoasă pentru acest semn.

2.Peștii

Soarele este în constelația Pești de la 19 februarie până la 20 martie

Soarele este în constelația Pești de la 19 februarie până la 20 martie

Norocul îi va găsi și-n gaură de șarpe, în luna martie. Această zodie este cea mai bine aspectată în 2023. Marele salt în conștiință prevăzut pentru anul acesta va veni subtil și îi va învălui în armonie. Începând cu luna martie, Peștii se pregătesc de un nou capitol al vieții. Va fi o lună test, de schimbări notabile. Acum sensibilul nativ Pește dă startul schimbărilor profunde, îi va fi mai ușor să se facă înțeles, dar pentru a face loc noului în viață, este foarte important să se desprindă de vechi, de trecut. În prima săptămână a lui martie, Saturn își va începe călătoria de trei ani în semnul vostru, iar acesta nu este un episod care să fie tratat cu superficialitate. E bine ca mulți nativi să fie pregătiți pentru această călătorie inițiatică. E perioada care-i va maturiza pe Pești.

3.Capricorn

În astrologie, Capricornul este considerat a fi un semn introvertit, de pământ, cardinal

În astrologie, Capricornul este considerat a fi un semn introvertit, de pământ, cardinal

Martie îi va purta noroc Capricornului în 2023 și va începe cumva o tradiție. Timp de câțiva ani, martie le va aduce satisfacție acestor nativi răbdători și muncitori, serioși și onești. Iar asta se datorează faptului că Pluto va părăsi, în sfârșit, Capricornul! Acest semn se va simți eliberat, parcă va putea iarăși să se simtă în largul său, după o perioadă dificilă și plină de constrângeri și plăți. Nativul se va simți ușor ca un fulg, căci până în prezent, acest semn a fost prins ca într-o menghină de planetele profesor, care i-au taxat uneori foarte dur. Povara aceasta se face nevăzută în luna martie. Așa că, dragă Capricorn, ai liber la fantezii și relaxare.

4.Vărsătorul

Nativul în Zodia Vărsător este mereu cu un pas înaintea tuturor și a vremurilor sale.

Nativul în Zodia Vărsător este mereu cu un pas înaintea tuturor și a vremurilor sale.

Venus va intra în luna martie într-un sector al Vărsătorului asociat sinelui. În sfârșit, Saturn părăsește semnul vostru și întră în Pești, în luna martie. Așadar, lunile februarie și martie le sunt benefice Vărsătorilor.

Și acest nativ se va simți eliberat. Multe beneficii sunt așteptate, de acum încolo: iubire, oportunități, ocazii care bucură sufletul.

5.Săgetătorul

Săgetătorul este zodia celor născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie.

Săgetătorul este zodia celor născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie.

Intrarea lui Saturn în Pești va fi benefică Săgetătorului. Acest semn are capacitatea de a profita de energia puternică a lui Saturn și de a-și trasa un nou drum în viață. Este momentul să te repui pe cale. Calea care merge la destinul tău. E momentul să strălucești, să faci ceea ce știi mai bine, să mergi cu încredere înspre chemarea ta. Martie deschide porțile și acestui semn de foc, care face parte din zodiile cele mai bine aspectate ale primei luni de primăvară, în 2023.

Foto: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...