Cele mai sexy șoferițe de TIR din România

Cele mai sexy șoferițe de TIR din România

Cea mai sexy şoferiţă de TIR din ţară a fost stabilită în cadrul unui inedit concurs la care au votat camionagiii români din Europa. Câştigătoare este Ana Maria Papuc, o tânără din Hangu, Neamţ.
Recent, a avut loc un concurs în cadrul căruia au fost votate cele mai frumoase șoferițe de TIR. Inițiativa îi aparține lui Ilie Matei, alias ” Omul șoselelor ”, care are pe Facebook o pagină pentru conducătorii auto profesioniști din România. În urma acestui concurs de Miss, concurentele vor apărea și într-un calendar, dedicat „fetelor la volan de mastodont“.

În 2022, câştigătoarea este Ana Maria Papuc, o tânără de 24 de ani, din Hangu, judeţul Neamţ.

Pe locul doi s-a situat Mădălina Hriţcu, de 28 ani, din Botoşani, urmată de Georgiana Ştefan, 24 ani, din Tulcea.

„Am 2 ani de când practic această meserie. La început m-am aşteptat la ce este mai greu, dar cu toate acestea m-am acomodat foarte repede şi am început să iubesc ceea ce fac. În tot acest timp am învăţat că merită să faci sacrificii pentru visul tău, poţi fi fericit oriunde atâta timp cât iubeşti ceea ce faci şi te simţi împlinit, iar când ai persoana iubită alături greul devine mai uşor“, spune Ana Maria.

FOTO: https://www.facebook.com/CSPFE


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…