Celebrul chef britanic Gordon Ramsay a devenit tată pentru a șasea oară. „3 băieți, 3 fete…Gata“

Celebrul chef britanic Gordon Ramsay a devenit tată pentru a șasea oară. „3 băieți, 3 fete…Gata“

Gordon Ramsay a anunțat că a devenit tată pentru a șasea oară, după ce el și soția sa, Tana, au primit în familie un "whopper" de 3,5 kg.

Gordon Ramsay a devenit din nou tată

Celebrul bucătar, în vârstă de 57 de ani, a sugerat cu tărie că Jesse James Ramsay va fi ultimul său copil, postând pe rețelele de socializare: "3 băieți, 3 fete.... Gata."

Tana, autoare de cărți de bucate, căsătorită cu Gordon din 1996, a devinit din nou mamă la 49 de ani, scrie bbc.com.

Ramsay a postat sâmbătă seara imagini cu Jesse și Tana în spital. Băiețelul, purtând o pălărie roz, poate fi văzut în brațele mamei sale în trei imagini, una dintre ele îl arată pe tatăl său sărutându-l pe cap.

Ramsay, care și-a sărbătorit ziua de naștere miercuri, a scris pe Instagram: "Ce cadou uimitor de ziua de naștere, vă rog să îi urați bun venit lui Jesse James Ramsa. Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!!!. 3 băieți, 3 fete.... "

Cuplul este deja părinte pentru Megan, cea mai mare, care are acum în jur de 20 de ani; gemenii Jack și Holly, Matilda "Tilly" și Oscar.

În 2016, înainte de nașterea lui Oscar, Ramsay a anunțat că Tana a suferit un avort spontan.

Ca răspuns la postarea sa despre nașterea lui Jesse, Ramsay a primit o serie de mesaje de felicitare din partea unor prieteni celebri, printre care starul hollywoodian Jeremy Renner, bucătarii TV James Martin și Gino D'Acampo, vedeta Top Gear Paddy McGuinness și profesionista de la Strictly Come Dancing Amy Dowden.

Fostul manager al echipei Chelsea FC și fostul fotbalist englez Frank Lampard a scris: "Felicitări, amice!".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”