Centuri ocolitoare pentru Comarnic, Bușteni și Azuga, înainte de începerea lucrărilor la autostrada Ploiești-Brașov

Centuri ocolitoare pentru Comarnic, Bușteni și Azuga, înainte de începerea lucrărilor la autostrada Ploiești-Brașov

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, afirmă că va demara construcția de centuri ocolitoare pe DN 1 în zona localităților Comarnic, Bușteni și Azuga, în condițiile în care lucrările pentru construcția autostrăzii Ploiești - Brașov nu vor începe mai devreme de toamna anului 2024.

„Am identificat traseele pentru viitoarele centuri, care vor avea regim de drumuri județene. În acest fel vom evita formarea coloanelor de pe DN 1 – Valea Prahovei”, a afirmat Iulian Dumitrescu (PNL), citat de publicația Observatorul Prahovean .

Acesta a explicat că a convenit cu primarul din Vălenii de Munte construirea unei centuri care va începe din Măgurele, o soluție similară fiind avută în vedere pentru Mizil, unde este „dezastru cu traficul prin mijlocul orașului”.

De asemenea, spune Iulian Dumitrescu, a fost identificată „o zonă la Bușteni de la Poiana Țapului, cobori în dreapta și ieși la spitalul din Azuga” pentru construirea unei centuri ocolitoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”