CERERE PENTRU DREPT LA REPLICĂ

CERERE PENTRU DREPT LA REPLICĂ

CERERE PENTRU DREPT LA REPLICĂ
Asociația Cetățenească Ulmeni Călărași

Prin care vă solicităm să procedați la publicarea unui drept la replică față de dreptul la replică publicat de CONSILIUL JUDEȚEAN GIURGIU cu privire la articolul cu titlul:
Președintele CJ Giurgiu Dumitru Beianu - înregistrat când măsluia postul de manager la Direcția de Asistență Socială "

Redăm mai jos textul dreptului la replică:

Domnul Beianu încearcă să abată atenția de la infracțiunile săvârșite de dânsul și de colegii acestuia din organizația de partid, aruncând cu noroi în Cătălin Lupu, managerul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Pe lângă faptele comise de Beianu și șefii acestuia din organizația de partid Giurgiu, respectiv cercetarea în dosarul privind acuzațiile de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, abuz în serviciu, luare de mită, dare de mită, trafic de influență și cumpărare de influență, efectuată în primul mandat, dosarul penal privind spălarea de bani pentru suma de 250.000 euro, se adaugă infracțiunile săvârșite în actualul mandat privind deturnarea banilor publici din fondurile Comunitatii Europene către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, unde urma să instaleze un alt manager. Toate acestea reprezintă infracțiuni grave față de amenzile și contravențiile aruncate de Beianu în spatele lui Cătălin Lupu.

Dumitru Beianu și șefii organizației de partid din Giurgiu au profitat de sănătatea și umilința locuitorilor din Comuna Ulmeni, trimițând gunoaiele din judetul Giurgiu la marginea satului Ulmeni, unde au fost îngropate în malul Dunării.

Cum putem crede noi că Dumitru Beianu și cei doi oameni din spatele lui, aflați la conducerea Județului Giurgiu sunt de bună credință când aceștia au contaminat intenționat oamenii, au infestat pânza freatică si au poluat aerul comunității din Ulmeni prin trimiterea gunoaielor din Giurgiu, pentru a obține niște sume de bani ilicite.

Cum să îl credem noi pe Dumitru Beianu că este îngerul păzitor al giurgiuvenilor, când acesta a vândut sănătatea populației din Ulmeni iar acum se pregatește să o vândă și pe cea a giurgiuvenilor, luându-le fondurile europene pentrul singurul depozit ecologic și transferându-le către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu pentru a-i putea cheltui în interesul propriu și al acoliților de partid, și aici vorbim de 4 oameni care gestionează viața giurgiuvenilor și pe care ii vom aduce în atenția opiniei publice și a autorităților statului prin conferințele de presă pe care le vom organiza cât de curând posibil.

Asociația Cetățenească Ulmeni Călărași


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale