Cersei și Bronn: Relația sentimentală care a provocat un război intern în "Game of Thrones"

Popularii actori Lena Headey și Jerome Flynn care joacă în serialul "Game of Thrones" au avut o relație în anul 2002 care nu s-a sfârșit bine. Deveniți colegi de platou în celebrul serial realizat de HBO, cei doi actori au menținut aparențele o perioadă de timp, dar în prezent ei nu se mai suportă, relatează online ziarul spaniol ABC.

Lena Heady

Acest detaliu a trecut o perioadă de timp neobservată de producătorii serialului "Game of Thrones", având în vedere că amândoi au participat la filmările celebrului serial de ficțiune.

Actorii care joacă rolurile lui Cercei Lannister (Lena Heady) și Bronn (Jerome Flynn) au ajuns să se urască atât de mult încât nici măcar nu pot să mai împartă scena, astfel încât producătorii trebuie să facă adevărate artificii de regie pentru ca aceștia să nu joace în aceleași cadre.

De fapt, după cum a declarat un membru al echipei ziarului The Telegraph, în 2014, într-o notă informativă care circula pe platou se indica echipei din serial că aceștia nu trebuie să joace în aceleași scene.

Jerome Flynn

Sursa a precizat că "Jemore și Lena nu își vorbesc niciodată și nu împart aceeași încăpere în același timp", fapt ce arată că animozitatea dintre ei este un lucru cunoscut de toată lumea.

Această relație dificilă a rămas ascunsă o perioadă de timp, dar în ultimul episod al celui de-al 7-lea sezon o scenă pare să dezvăluie tensiunile dintre cei doi. La un moment dat, Bronn pleacă să bea într-o tavernă exact în momentul în care Cercei își face apariția în scenă. Poate că plecarea intempestivă a lui Bronn nu ține de o indicațiile regizorale, ci pur și simplu actorul nu a vrut să fie în aceeași scenă cu fosta lui iubită, iar producătorii seriei i-au respectat dorința.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experți din Coreea de Sud și China avertizează: e o mare greșeală să nu purtăm mască

2 De citit / Ce are de făcut România ca să nu ajungă în situaţia Italiei. Sfaturile unui medic român din Verona af…

3 Adevăratul ucigaș de la Suceava

4 VIDEO Ministrul Sănătății: „În acel cort de triaj, la Timișoara, era o tânără italiancă, trata pacienți români…

5 Document incendiar / PSD le-a dat 570 de milioane de euro samsarilor de drepturi litigioase! Aproape toți sunt c…

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația