Cetățean rus căutat internațional, prins la București

Cetățean rus căutat internațional, prins la București

Un bărbat căutat internațional de autoritățile judiciare ruse pentru crearea unui prejudiciu de 2.675.000.000 ruble (circa 36.000.000 de euro) prin înșelăciune și abuz în serviciu a fost depistat de polițiștii români.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis joi AGERPRES, polițiștii Direcției de Investigații Criminale au depistat în București, pe 23 mai, un cetățean rus căutat internațional. Pe numele celui în cauză autoritățile judiciare ruse au emis o notiță roșie, echivalentă cu un mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și abuz în serviciu.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în calitate de asociat și administrator al unei societăți comerciale, prin metode frauduloase, a prejudiciat alte societăți comerciale ruse cu 2.675.000.000 ruble (circa 36.000.000 de euro).

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel București care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, urmând să se pronunțe asupra extrădării.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 Așa arată prostia made in Rusia...