Cetățean rus căutat internațional, prins la București

Cetățean rus căutat internațional, prins la București

Un bărbat căutat internațional de autoritățile judiciare ruse pentru crearea unui prejudiciu de 2.675.000.000 ruble (circa 36.000.000 de euro) prin înșelăciune și abuz în serviciu a fost depistat de polițiștii români.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis joi AGERPRES, polițiștii Direcției de Investigații Criminale au depistat în București, pe 23 mai, un cetățean rus căutat internațional. Pe numele celui în cauză autoritățile judiciare ruse au emis o notiță roșie, echivalentă cu un mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și abuz în serviciu.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în calitate de asociat și administrator al unei societăți comerciale, prin metode frauduloase, a prejudiciat alte societăți comerciale ruse cu 2.675.000.000 ruble (circa 36.000.000 de euro).

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel București care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, urmând să se pronunțe asupra extrădării.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep

3 VIDEO Dramoletă PSD / Amanta lui Buzatu a început să țipe și i s-a făcut rău în timpul flagrantului, când a fost dată jos din mașină de mascați

4 Ultima știre despre fata cea mare a lui Gabi Balint este că a renunțat la sutien...

5 VIDEO Controverse după ce tânăra generație a aflat că Aguilera a concurat la Cerbul de Aur și a plecat acasă învinsă de Narcisa Suciu