CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte/Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alegerile cu o proastă nu vă face cinste

CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte/Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alegerile cu o proastă nu vă face cinste

CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte/Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alegerile cu o proastă nu vă face cinste.
 
Ședință cu scandal a Comitetului Executiv (CEX) al PSD, unde se urlă atât de tare încât se aude din curtea partidului. Potrivit unor surse participante la discuție, Viorica Dăncilă a fost extrem de deranjată de afirmațiile pe care le-ar fi făcut europarlamentarul Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, și șeful PSD Dolj.

19:11 Ana Birchall, fost ministru al Justiției a fost exclusă din PSD. Împotriva deciziei au votat doar nouă pesediști în ședința CEx a PSD.

 De asemenea, a fost exclus și Cozmin Gușă. Totodată, Olguța Vasilescu a anunțat că revine asupra deciziei de a renunța la coordonarea campaniei Vioricăi Dăncilă.

Ambele excluderi au venit la propunerea lui Cătălin Rădulescu „Mitralieră”.

18:54 Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a confirmat că a existat o dispută Dăncilă-Manda. De asemenea, el a precizat, la Antena 3, că Olguța Vasilescu va rămâne șefă de campanie a prezidențiabilului PSD.

UPDATE ora 18:25: Viorica Dăncilă s-a întors în ședința CEx, după o discuție între patru ochi cu Claudiu Manda. La revenirea în sala de ședință, Manda și-a cerut scuze. Continuă discuțiile pe marginea rezultatului obținut de unele filiale în primul tur al prezidențialelor.

UPDATE ora 18:15: Din sala de ședință a CEX se aud aplauze

UPDATE ora 18: Viorica Dăncilă a plecat din ședința CEX trântind ușa. S-a închis în biroul de președinte al partidului. Claudiu Manda s-a dus după ea și încearcă să o împace.

”Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile prezidențiale cu o proastă, nu vă face cinste. La europarlamentare ați avut alte interese”, i-a reproșat Dăncilă lui Manda.

În replică, Olguța Vasilescu a spus că renunță la funcția de coordonator al campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă.

Tot în cadrul ședinței CEX, liderii PSD au decis excluderea din partid a parlamentarilor care au votat învestirea guvernului Orban: deputatele Cristina Burciu și Elena Hătău și senatorul Eugen Gioancă.

De asemenea, primarul Bacăului, Cosmin Necula, a fost exclus și el din partid pentru că a zis că social-democrații se fac de râs cu Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit marţi, la ora 16:00, pentru a analiza rezultatele obţinute în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi pentru a stabili strategia în cazul celui de al doilea tur. SURSA:  G4Media.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...