CFR – FC U Craiova: S-a dat ultimul bilet european după un meci scandalos, cu încă un derapaj rușinos VIDEO

CFR – FC U Craiova: S-a dat ultimul bilet european după un meci scandalos, cu încă un derapaj rușinos VIDEO

Craiova lui Mititelu s-a dus, joi seară, la Cluj, având un obiectiv mare: prima participare europeană din istoria clubului. Din păcate pentru olteni însă, veniți după un prim baraj câștigat cu Voluntari, ținta a fost ratată, la capătul unui meci sufocant, exploziv.

Misiune îndeplinită pentru Dan Petrescu: CFR Cluj va juca în preliminariile Conference League

După o primă repriză care poate fi descrisă drept „moartea pasiunii“, anostă și plictisitoare, în partea secundă meciul a devenit mai interesant. Ce-i drept, și pe fondul unei decizii controversate luate de centralul Istvan Kovacs (38 de ani). Acesta i-a acordat al doilea „galben“ lui Juan Bauza, trimițându-l pe decarul Craiovei la cabine. Eliminarea argentinianului l-a revoltat pe comentatorul Digi Sport, Ionuț Angheluță, fost fotbalist cu peste 50 de meciuri în primul eșalon. Acesta a insistat că Istvan Kovacs a greșit, precizând, totodată, că VAR-ul n-a putut interveni, fiind vorba de al doilea „galben“ și nu de o eliminare directă.

VEZI ELIMINAREA LUI JUAN BAUZA

Dacă Ionuț Angheluță a criticat, totuși, pe un ton decent, cu argumente, eliminarea lui Bauza, în schimb, Adrian Mititelu jr a avut o postare cu un limbaj urât pe Facebook. „Execuție în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc!“, a scris fiul finanțatorului FC U Craiova.

Adrian Mititelu jr, postare cu un limbaj indecent

Adrian Mititelu jr, postare cu un limbaj indecent

Oltenii au terminat partida în 9 oameni

Cu un om în minus din minutul 68, oaspeții au mai avut o singură ocazie notabilă, parată de italianul Simone Scuffet.

CFR, în schimb, cu un Dan Petrescu un pic mai calm, dar cu același joc lipsit de strălucire, a început să crească presiunea. Treptat, s-a jucat într-o singură direcție, spre poarta apărată de Ionuț Gurău (24 de ani). Care a făcut minuni, în două rânduri, spre finalul celor 90 de minute, păstrând scorul 0-0.

S-a ajuns, așadar, la cele două reprize de prelungiri, iar aici reduta olteană a cedat. Petrila, cel mai bun om al CFR-ului, a centrat excelent, iar Kolinger a marcat pentru 1-0 (97). Seara de coșmar a oltenilor s-a întregit, după ce Huyghebaert a fost eliminat direct (105+1), de această dată la intervenția VAR-ului. Și un oficial al oltenilor, Dan Vasilică, a fost eliminat de Istvan Kovacs, în partea secundă a prelungirilor.

VEZI GOLUL DE 1-0 PENTRU CFR CLUJ

VEZI A DOUA ELIMINARE DICTATĂ ÎMPOTRIVA CRAIOVEI

Craiova a vrut să iasă de pe teren!

Cu nouă oameni și condusă cu 1-0, Craiova a întrerupt partida, preț de câteva minute, amenințând cu ieșirea de pe teren! Când acest moment penibil, taxat și de comentatorii Digi Sport, a trecut, întâlnirea s-a încheiat, fără alte incidente majore.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care va reprezenta România în viitorul sezon al cupelor europene, alături de Farul Constanța, FCSB și Sepsi. Campioana Farul va merge în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce FCSB, CFR Cluj și Sepsi vor evolua în preliminariile Conference League.

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajele de menținere / promovare

FC Argeș – Dinamo (1-6 în tur) sâmbătă, ora 21.00

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria