CFR, cel mai eficient „somnifer“: Rezultat dezolant cu Maribor, o echipă într-o situaţie catastrofală

CFR, cel mai eficient „somnifer“: Rezultat dezolant cu Maribor, o echipă într-o situaţie catastrofală

Când CFR Cluj a dat de Maribor (Slovenia), în play-off-ul Conference League, probabil, toţi microbiştii şi specialiştii din ţară au răsuflat uşuraţi. Nu de alta, dar o simplă trecere în revistă a ultimelor rezultate ale slovenilor ducea spre o singură concluzie: Maribor e ciuca bătăilor!

Nici nu putea fi altfel, când bilanţul trupei pregătite de Radovan Karanović (53 de ani) arăta cinci înfrângeri în ultimele cinci meciuri oficiale. Până să dea de CFR, în partida de pe teren propriu, Maribor a bifat şi al 6-lea eşec consecutiv. Şi a ajuns pe ultimul loc, 10 din 10, în prima ligă slovenă! Aşadar, măcar o dată am scăpat de văicărelile lui Dan Petrescu despre forţa adversarei.

Ce a ieşit însă pe teren? În prima repriză, un meci între două echipe muncitoare, cu nişte băieţi bine pregătiţi fizic, alergând cu poftă după minge pe un stadion superb. Din păcate, atât pentru Maribor, cât şi pentru CFR, fotbalul ofensiv, spectaculos, cu ocazii la poartă părea a fi un calvar! De aici şi impresia că, dacă prima repriză ar fi durat 450 de minute, în loc de 45, tot nu s-ar fi marcat. Şi, bineînţeles, cele două formaţii au intrat la cabine, ca la început: 0-0.

CFR a cerut penalty. Degeaba

La reluare, cam acelaşi fotbal insipid oferit cu generozitate de ambele formaţii. Abia în minutul 58 a venit o fază mai răsărită la capătul căreia CFR a cerut penalty, reclamând un henţ, confirmat şi de reluări. Centralul Pavel Orel (Cehia) n-a dictat însă nimic, iar calvarul fotbalistic de la Maribor a continuat cu acelaşi scor, 0-0.

Finalul meciului le-a aparţinut gazdelor, cu mai multe acţiuni ofensive. Božić a fost foarte aproape de golul de 1-0 (83), dar portarul Scuffet a avut o intervenţie senzaţională, la rădăcina barei, şi a păstrat scorul alb. Aşa s-a şi terminat partida, iar calificarea în grupele Conference League se va decide, joia viitoare, în returul de la Cluj.

Echipele româneşti în play-off-ul Conference League

Joi, prima manşă

*CS U Craiova - Hapoel Beer Sheva (Israel) 1-1

*Maribor (Slovenia) – CFR Cluj 0-0

*FCSB – Viking Stavanger (Norvegia) 1-2

*Toate cele trei partide-retur sunt programate pentru joia viitoare, 25 august.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!