CFR Cluj l-a transferat pe fundașul Cristian Manea

CFR Cluj l-a transferat pe fundașul Cristian Manea

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj a perfectat, marți, împrumutul jucătorului Cristian Manea de la Apollon Limassol, anunță gruparea din Gruia pe pagina sa de Facebook.

Manea (19 ani), cel mai tânăr jucător care a evoluat în naționala de seniori a României (31 mai 2014), a fost format la Academia Hagi și a debutat în prima ligă la FC Viitorul în sezonul 2013-2014.

În 2015 a părăsit echipa antrenată de Gheorghe Hagi, semnând pentru Apollon Limassol, care l-a împrumutat în Belgia, la Mouscron.

Manea este al cincilea transfer oficializat de CFR Cluj, după atacantul Jeremy Bokila (RD Congo), fundașul Paulo Vinicius (Brazilia), mijlocașii Pelayo Novo Garcia (Spania) și Juan Emmanuel Culio (Argentina). Alte noutăți în lotul echipei antrenate de Dan Petrescu sunt atacantul Urko Vera (Spania), fundașii Sasa Balic (Muntenegru), Srgian Luchin, Alexandru Vlad, mijlocașii Ovidiu Hoban, Yasin Hamed.

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale