CFR Cluj, noul lider din Superligă după victoria cu Farul Constanța în primul meci oficial din 2023

CFR Cluj, noul lider din Superligă după victoria cu Farul Constanța în primul meci oficial din 2023

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Superligă chiar după primul meci oficial din 2023. Clujenii și-au luat revanșa după înfrângerea din tur cu Farul și i-au detronat pe aceștia de pe prima poziție după o lungă perioadă de timp.

Foto Sportpictures

SuperDan a lovit din nou cu o mutare decisivă care l-a ajutat să obțină cea mai importantă victorie chiar la debutul din noul an.

După ce Farul a obținut victoria în tur chiar pe terenul celor de la CFR Cluj, formația antrenată de Dan petrescu a reușit să dea lovitura la Ovidiu obținând toate cele 3 puncte la scor de neprezentare, chiar în primul meci oficial din 2023.

A fost o partidă cu miză mare, în care cele două formații au luptat pentru prima poziție în clasament. Dan Petrescu a mizat pe noul trasnfer, Krasniqi, jucător care și-a dovedit valoarea încă din primele minute de joc.

Până la pauză cele două formații nu au avut prea multe ocazii de a deschide scorul și totul părea că se îndrepta spre un final lipsit de ocazii, cu două formații care încearcă să plece neînvinse de pe teren.

Însă, de la revenirea de la cabine, CFR Cluj a pornit mai motivată în meci și după doar 3 minute a deschis scorul prin reușita celei mai noi achiziții, Ermal Krasniqi. După marcarea golului trupa lui Petrescu a dominat jocul.

Schimbările lui Gică Hagi nu au adus nimic nou în jocul gazdelor. În minutul 59 Istvan Kovacs a dictat penalti în favoarea oaspeților, iar Manea a transformat de la punctul cu var. În minutul 77 Krasniqi a reușit să dribleze doi adversari și a pasat perfect în fața porții de unde Petrila a finalizat și a închis tabela la scorul de 3-0, în favoarea oaspeților.

Cu această victorie, CFR Cluj o depășește pe Farul Constanța cu 2 puncte în clasament și devine noul lider în Superligă după 22 de etape. Pentru formația lui Hagi urmează o perioadă dificilă cu derby-uri împotriva celor de la FCSB și Universitatea Craiova. Și CFR Cluj va avea același parcurs, imediat după deplasarea de la Voluntari din etapa următoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”