CGMB a aprobat exproprieri pentru ansamblul 'Henri Coandă'; despăgubirile depășesc 14,6 milioane de lei

CGMB a aprobat exproprieri pentru ansamblul 'Henri Coandă'; despăgubirile depășesc 14,6 milioane de lei

Consiliul General al Municipiului București a adoptat, în ședința de luni, un proiect de hotărâre care prevede exproprieri pentru ansamblul "Henri Coandă", valoarea estimată a despăgubirilor depășind 14,6 milioane de lei.

"Se aprobă declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul unor lucrări de utilitate publică aferente obiectivului 'Realizarea rețelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum și a drumurilor aferente ansamblului Henri Coandă — etapa I'. (...) Se aprobă ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică 'Realizarea rețelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum și a drumurilor aferente ansamblului Henri Coandă — etapa I', suma globală estimată a despăgubirilor ce va fi alocată din bugetul propriu al Municipiului București, compusă din valorile individuale aferente despăgubirilor estimate, în valoare de 14.633.261 de lei", se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit sursei citate, suprafața de teren expropriată este de 6.637 mp. Totodată, se vor expropria 166 de mp de construcții.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Ionuț Nasleu, fostul șef al Piețelor din Timișoara, a fost reținut pe aeroportul Otopeni