CGMB a aprobat exproprieri pentru ansamblul 'Henri Coandă'; despăgubirile depășesc 14,6 milioane de lei

CGMB a aprobat exproprieri pentru ansamblul 'Henri Coandă'; despăgubirile depășesc 14,6 milioane de lei

Consiliul General al Municipiului București a adoptat, în ședința de luni, un proiect de hotărâre care prevede exproprieri pentru ansamblul "Henri Coandă", valoarea estimată a despăgubirilor depășind 14,6 milioane de lei.

"Se aprobă declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul unor lucrări de utilitate publică aferente obiectivului 'Realizarea rețelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum și a drumurilor aferente ansamblului Henri Coandă — etapa I'. (...) Se aprobă ca justă despăgubire pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică 'Realizarea rețelelor publice de alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, precum și a drumurilor aferente ansamblului Henri Coandă — etapa I', suma globală estimată a despăgubirilor ce va fi alocată din bugetul propriu al Municipiului București, compusă din valorile individuale aferente despăgubirilor estimate, în valoare de 14.633.261 de lei", se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit sursei citate, suprafața de teren expropriată este de 6.637 mp. Totodată, se vor expropria 166 de mp de construcții.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”