Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Un cuplu s-a despărțit în urma jurizării farfuriilor. Ce au găsit chefii în farfuria soțului eliminat

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Un cuplu s-a despărțit în urma jurizării farfuriilor. Ce au găsit chefii în farfuria soțului eliminat

În ediția din 24 mai a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Mario Zahariea a fost eliminat din competiție, pentru că farfuria lui a reușit să adune doar trei puncte, conform a1.ro.

Cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite a adus o victorie pentru echipa roșie și la duel au intrat echipa gri și cea neagră. La duelul din ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții au avut misiunea de a pregăti o farfurie unde să existe trei texturi diferite. Chefii au degustat preparatele și au votat, iar la final, un concurent a fost eliminat. Este vorba despre Mario Zahariea din echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu.

Ziua a început cu o probă de gătit cu totul și cu totul neașteptată pentru cei trei chefi. Gina Pistol a anunțat că fiecare echipă trebuie să pregătească o farfurie care să conțină 11 elemente diferite. Când timpul alocat gătitului s-a terminat, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de artiși ai Orchestrei Simfonice din București. Aceștia au analizat fiecare element și decizia n-a fost una ușoară, căci vorbim de un total de 33 de elemente. Până la urmă, fiecare a ales platoul care i-a plăcut cel mai mult.

Deși lupta a fost una strânsă între concurenții lui Bontea și cei ai lui Scărlătescu, victoria a revenit echipei roșii. La duel au intrat astfel, echipa gri și cea neagră, iar tema de gătit a fost una la fel de interesantă: 3 texturi diferite.

Fiecare concurent a încercat să aleagă o rețetă cât mai bună și să profite cât mai mult de timpul alocat probei de gătit, pentru a nu eliminat. La degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat preparatele atent și au acordat notele care au decis ce concurent a fost eliminat de la această ediție. În farfuria ghinionistă carnea a fost crudă și nu s-a putut mânca.

Nu puteam să accept că am pierdut. Nu înțelegeam unde am greșit în momentul ăla!”, a zis Mario Zahariea, atunci când a văzut că este eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11.

La final, Mihaela, soția lui Mario Zahariea, concurentă în echipa roșie, a fost tristă că a plecat soțul său, în condițiile în care, până în acest moment al competiției ei au reușit să acceadă împreună. Greșeala soțului, din farfurie, a lăsat-o însă pe Mihaela să lupte singură cu restul concurenților, fără a mai putea beneficia de sprijinul mai ales moral al soțului său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...