„Chefi la cuțite“: Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8, intră în lupta pentru amuletă alături de chefi FOTO

„Chefi la cuțite“: Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8, intră în lupta pentru amuletă alături de chefi FOTO

Competiția culinară continuă în această seară în show-ul de la Antena 1, iar rivalul chefilor e un fost concurent.

Ionuț Belei și Florin Dumitrescu, în platoul Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al emisiunii culinare, țintește amuleta în întrecerea jurizată de Răzvan Fodor.

La jocul pentru amuletă de aseară, adversarul chefilor care a lucrat la cel de-al patrulea banc de lucru a fost Florin Ivan. Avantajul pus la bătaie a fost unul deloc de neglijat: „Poți împrumuta un concurent de la celelalte echipe pentru a te folosi de el în timpul unei probe“. Jurizarea a fost făcută de Ilona Brezoianu, invitata care a ales farfuria creată de Cătălin Scărlătescu , aducându-i acestuia cea de-a treia amuletă din acest sezon.

În seara aceasta, cel care îi va înfrunta pe chefi la amuletă este un campion al show-ului culinar: Ionuț Belei, dornic să adauge o amuletă în seif. „Dacă cheful sau profesorul sunt atât de buni, elevul mereu îi va învinge“, a fost spus el înainte ca Gina Pistol să dea startul întrecerii gastronomice. Cel care va juriza concursul este un degustător ce va încinge spiritele. Răzvan Fodor se va delecta cu cele patru preparate și va da un verdict surprinzător.

Și în arena preselecțiilor competiția se încinge, punând la încercare și cele mai durabile prietenii. Daniela Jitariuc și Iulia Istrate sunt două prietene care vor concura pentru mult râvnitele cuțite, intrând în același timp la jurizare.

„Noi două am devenit prietene când ea s-a angajat la burgăria din Dumbrăvița unde lucrăm amândouă. Acum sper să avem loc la bancul de lucru“, a spus Iulia. Daniel Dragomir și Virgil Drăgoi sunt în aceeași situație. Cei doi sunt prieteni de 37 de ani, iar acum își vor testa prietenia chiar în bucătăria „Chefi la cuțite“.

Ce surprize le va aduce acestora jurizarea pe nevăzute a chefilor, dar și cine va câștiga amuleta într-o înfruntare ca un regal gastronomic telespectatorii vor descoperi în ediția difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20.30.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?