„Chefi la cuțite“: lupta pentru ultima amuletă a sezonului

„Chefi la cuțite“: lupta pentru ultima amuletă a sezonului

Competiția culinară continuă în această seară cu lupta pentru amuletă și cu invitați care vor găti pentru chefi.

Cei trei chefi luptă pentru ultima amuletă

Aseară, la „Chefi la cuțite“, Cătălin Scărlătescu i-a acordat cuțitul de aur lui Dumitru Paul Tudosescu , concurentul de 39 de ani care l-a impresionat cu preparatul său. În această seară, se dă lupta supremă din ringul amuletei! Jurații își măsoară forțele doar între ei: se întrec pentru a câștiga seiful în care se află o surpriză ce dă și mai multă greutate mizei.

Tot aseară, Chef Sorin Bontea a înregistrat o nouă victorie importantă în ringul amuletei: la întrecerea care a avut ca temă crearea unui preparat potrivit pentru un anumit tip de vin, farfuria preparată de el a fost cea preferată de Ruby, artista invitată la degustare. Astfel, Chef Bontea a câștigat o amuletă cu un avantaj introdus în premieră în competiția acestui sezon: concurenții echipelor adverse trebuie să rostească ”Nu trebuie să...” înainte de fiecare propoziție pe parcursul întregii probe.

În seara aceasta, se dă ultima luptă pentru amuletă: chefii se întrec pentru a câștiga seiful! De aceea va rămâne neocupat cel de-al patrulea banc de lucru: jurații își măsoară forțele doar între ei. Este bătălia supremă, o premieră a sezonului 11 „Chefi la cuțite“ , care a schimbat regulile la capitolul amuletelor. Astfel, în acest sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un al patrulea adversar la fiecare întrecere, degustarea fiind făcută de câte un invitat celebru. Amuletele câștigate de ceilalți competitori au fost depuse în seiful care a devenit o nouă țintă pentru chefi.

Așadar, diseară se va decide câștigătorul seifului, în care se află amuletele obținute de Roxana Blenche și Marian Cernat - plus o surpriză care face ca această miză să aibă și mai multă greutate. Fiind vorba de un premiu atât de important, degustarea o va face chef Patrizia Paglieri, care vine să aleagă farfuria demnă de seiful sezonului 11. Cine va obține mult râvnita victorie telespectatorii vor afla în ediția difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20.30.

Patrizia Paglieri 1 jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?