Chefi la cuțite, sezonul 11, 27 martie 2023. Luptă dură pentru prima amuletă. Regulile competiției s-au modificat

Chefi la cuțite, sezonul 11, 27 martie 2023. Luptă dură pentru prima amuletă. Regulile competiției s-au modificat

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și nou intratul Ștefan Popescu s-au întrecut pentru prima amuletă pusă la bătaie de Gina Pistol. Speak a fost cel care a trebuit să decidă cine este câștigătorul amuletei.

Foto: a1.ro

Sezonul 11 al îndrăgitei emisiuni Chefi la cuțite a debutat în forță cu o probă de amuletă cu totul și cu totul ieșită din comun. În prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Ștefan Popescu s-au întrecut la o probă de gătit mai puțin obișnuită: fiecare chef are câte 10 cutii de lemn, pe care trebuie să le deschidă pe rând, la semnalul dat de Gina Piștol; ingredientul descoperit în cutie trebuie gătit atunci, imediat. Ultima cutie va fi deschisă cu 10 minute înainte de final.

Cronometrul a pornit și cei patru bucătari s-au apucat imediat de treabă, folosind morcovii găsiți în prima cutie. Totuși, pe măsură ce au deschis cutiile următoare și au descoperit și alte ingrediente, misiunea a devenit una din ce în ce mai dificilă. Cum poți combina fistic, morcovi, pecorino, mentă, ciuperci, miel, bulgur, mier și alte ingrediente? Fiecare și-a ales o rețetă în funcție de inspirația avută pe moment.Cel mai stresat de situație a părut să fie noul venit în rândul chefilor, Ștefan Popescu.

Când farfuriile au fost gata, Ștefan Sprianu, cunoscut sub numele de scenă Speak (un cântăreț român de muzică pop, producător muzical și vlogger) a făcut degustarea și a fost destul de critic cu rețetele primite. Fără să stea pe gânduri, acesta s-a „înarmat” cu tacâmuri și s-a apucat de analizat mâncarea.

Surpriza a fost mare atunci când acesta a părut că analizează ca un adevărat cunoscător. La un moment dat, chiar și Gina Pistol a fost intrigată și a decis să guste.

Hai că deja mă enervezi!”, a zis ea, încercând să înțeleagă ce nu îi place lui Speak la gust.

Până la urmă, amuleta a mers la Cătălin Scărlătescu.

În acest nou sezon al emisiunii, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale, conform a1.ro.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...