„Chefi la cuțite“, vizitați de Gordon Ramsay. „Când îți demontează farfuriile de la amuletă, te gândești: «Îți e permis, maestre»“

„Chefi la cuțite“, vizitați de Gordon Ramsay. „Când îți demontează farfuriile de la amuletă, te gândești: «Îți e permis, maestre»“

În ediția de miercuri a show-ului culinar de la Antena 1, chefii au avut un șoc total când l-au văzut în platou pe celebrul Gordon Ramsay.

Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, invitat la „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Surpriza de proporții de care au avut parte Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu a fost vizita unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din lume: Gordon Ramsay... întruchipat de britanicul Martin Jordan.

Apariția lui în platoul emisiunii, i-a făcut pe cei trei membri ai juriului să creadă că îl au în fața lor pe adevăratul Ramsay, venit să le critice farfuriile pregătite în lupta pentru amuleta „Chefi la cuțite“.

„Am fost toți trei depășiți de moment. Am rămas fără cuvinte. Când vezi că se deschid ușile și însuși zeul bucătarilor din televiziune apare și începe să-ți demonteze farfuriile de la amuletă, te gândești: «OK, îți e permis, maestre! Vorbiți, vă rog»“, a spus Florin Dumitrescu.

Sosia lui Gordon Ramsay a criticat farfuriile de la „Chefi la cuțite“

Eu am rămas mască atunci când l-am văzut, am zis că e Gordon Ramsay în persoană. A fost o surpriză spectaculoasă“, a adăugat Cătălin Scărlătescu despre această vizită.

De când a descoperit că poate fi ușor confundat cu unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din lume, viața lui Martin s-a schimbat cu totul: a renunțat la jobul pe care-l avea într-o fabrică și a devenit, la rândul său, o vedetă.

Mi-a luat câțiva ani să mă obișnuiesc cu această idee și să-mi exersez abilitățile de entertainer. Unul dintre primele mele joburi ca sosie a lui Gordon a fost să-l surprind chiar pe Gordon, în propria emisiune TV“, a povestit Martin Jordan.

Martin Jordan sosia lui Gordon Ramsay, la Antena 1

Amuleta 13, câștigată de Cătălin Scărlătescu, i-a adus acestuia un avantaj care i-a speriat pe ceilalți doi chefi: acesta va putea să-i pună pe concurenții echipelor adverse să gătească în ștafetă 2 câte 2, schimbându-se la fiecare 3 minute.

Păi nu o să gătim nimic. Este o amuletă groaznică“, a fost replica lui Sorin Bontea. „Asta e grea rău! Nu vreau să ajung să o trăiesc”, a completat Florin Dumitrescu.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!