Chiar așa o fi?

Chiar așa o fi?

Reportaje-Live : Parca suntem sub asediu.

Tara asta pare scapata de sub control. Bugetari de lux vaccinati inaintea batranilor, pedepse cu supendare pentru politicieni, sindicate in strada cerand mariri de salarii si sfidand orice forma de bun simt, fraude la inscrieri IMM invest, explozie de angajari pe pile, un PNL asociat cu PSD in sectorul 1, oameni care ard in spitale din cauza coruptiei, infractori care parasesc tara inainte de condamnare etc. Coruptia a scapat complet de sub control.

Si peste toate astea un zgomot infernal facut de televiziunile penalilor.

Romania are nevoie de o resetare completa. Nu de cosmetizari si mici imbunatatiri. Pare ca clasa politica nu intelege acest lucru. Oamenii cinstiti din parlament si guvern, din toate partidele, trebuie sa isi dea mana si sa actioneze rapid si decisiv impotriva coruptiei si cu reforme profunde. Alternativa este disolutia statului. Da alternativa este disolutia statului.

Sunt trei faze:

1. Statul pierde increderea majoritatii cetatenilor.
2. Statul este vazut ca un pericol de catre majoritatea cetenilor. Suntem aproape acolo. Romanii incep sa perceapa statul ca pe o entitate agresoare.
3. Cetatenii se reorganizeaza singuri si incep sa inlocuiasca statul. Incep sa isi faca singuri spitale, drumuri, sa se apere singuri...

De aici mai este un pas si procesul devine ireversibil:

1. Migrare masiva - se intampla deja
2. Miscari separatiste - in curand in Transilvania si Moldova.
3. Miscari extremiste - si asta avem.

Fiecare zi in care poporul vede inca o proasta angajata pe pile, fiecare zi in care un bugetar se vaccineaza inaintea unui batran, fiecare zi in care nu se intampla nimic bun, fiecare zi de sfidare si umilire a cetatenilor cinstiti din Romania, inseamna inca o caramida sparta din fundatia acestei tari.

Exista o singura sansa sa oprim nebunia asta. Timp nu mai avem. Daca sunteti credinciosi rugati-va sa nu se suprapuna vreo criza mondiala peste aceste dezechilibre critice.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria