Chiar îl REȚIN pe Iliescu? „Asasinul” a fentat PROCURORII cerând răgaz pentru înlocuirea avocatului!

Chiar îl REȚIN pe Iliescu? „Asasinul” a fentat PROCURORII cerând răgaz pentru înlocuirea avocatului!

Prezenți joi seară în studioul RomâniaTV, avocatul Lucian Bolcaș și fostul șef al Poliției Române Pavel Abraham au anunțat pentru zilele următoare o lovitură năucitoare a procurorilor. Mai precis Pavel Abraham a spus că în zilele următoare, procurorii vor face o mișcare spectaculoasă pentru a îngropa scandalul Ghiță, fiind completat de Bolcaș care a specificat că ar fi vorba de dosarul Mineriadei. Desigur că singura posibilă mișcare spectaculoasă ar fi reținerea lui Ion Iliescu, Petre Roman și a lui Virgil Măgureanu, dezvăluie Dorina Lascăr în Curentul .

Cei trei sunt acuzați că în perioada 11 — 15 iunie 1990, „au decis, organizat și coordonat "un atac generalizat și sistematic", lansat împotriva unei populații civile, respectiv împotriva manifestanților din Piața Universității din București, precum și a populației Capitalei, atac în care au implicat participarea forțelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații, precum și a unui număr de peste zece mii de mineri și alți muncitori din mai multe zone ale țării.” 

Inculpații din acest dosar sunt audiați pe bandă rulantă doar Ion Iliescu a invocat că avocatul său, Ion Neagu este bolnav și că nu se poate prezenta, iar pentru atunci când va angaja un nou avocat să i se acorde timp să consulte dosarul adică milioane de documente, procurorii considerând aceasta o tactică de tergiversare.

Așa că Abraham și Bolcaș, bine relaționați în justiție ori au o informație în acest sens, ori cu experiența lor din interiorul sistemului judiciar intuiesc ceea ce va urma.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?