China: Melania Trump a vizitat vineri Marele Zid și grădina zoologică din Beijing

China: Melania Trump a vizitat vineri Marele Zid și grădina zoologică din Beijing

Melania Trump a vizitat vineri Marele Zid, în apropiere Beijing, după o vizită la grădina zoologică din capitala chineză, unde a admirat doi urși panda, un animal extrem de popular în rândul chinezilor, folosit de către autorități în scopuri diplomatice, informează AFP și CNN.

Soțul său, președintele american Donald Trump, a plecat în Vietnam pentru summitul anual al Forumului Asia-Pacific (APEC) din Da Nang, după vizita oficială în China.

Melania Trump a vizitat mai întâi grădina zoologică din Beijing unde a fost întâmpinată de elevi fluturând steaguri ale Chinei și Statelor Unite, înainte de a admira doi urși panda gigant, Gu Gu și Meng'er.

Prima doamnă l-a hrănit Gu Gu și a aflat detalii despre nutriția și viața acestuia în timpul perioadei petrecute la grădina zoologică, a indicat directoarea de comunicare a Melaniei, Stephanie Grisham, preluată de CNN.

Sursa foto: (c) Ng Han Guan / AP

Grădina zoologică găzduiește în prezent opt urși panda gigant, inclusiv o pereche de gemeni, însă vedeta este fără îndoială Gu Gu, după cum a indicat directorul grădinii zoologice Li Xiaoguang. "Este un panda mascul arătos și ambasadorul bunăvoinței la gradina zoologică. Gu Gu este un panda cu un aspect frumos și o memorie robustă. E foarte bine antrenat și dornic să-și arate abilitățile VIP-urilor", a adăugat Xiaoguang.

Înfruntând frigul timp de o jumătate de oră, Melania Trump a vizitat apoi Marele Zid.
Potrivit unui tweet al președintelui american, soția sa urmează să meargă vineri seara în Alaska pentru a se întâlni cu trupele americane.

După vizita în Vietnam, Donald Trump va călători în Filipine, în cadrul ultimei etape a turneului său asiatic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…