China: Melania Trump a vizitat vineri Marele Zid și grădina zoologică din Beijing

China: Melania Trump a vizitat vineri Marele Zid și grădina zoologică din Beijing

Melania Trump a vizitat vineri Marele Zid, în apropiere Beijing, după o vizită la grădina zoologică din capitala chineză, unde a admirat doi urși panda, un animal extrem de popular în rândul chinezilor, folosit de către autorități în scopuri diplomatice, informează AFP și CNN.

Soțul său, președintele american Donald Trump, a plecat în Vietnam pentru summitul anual al Forumului Asia-Pacific (APEC) din Da Nang, după vizita oficială în China.

Melania Trump a vizitat mai întâi grădina zoologică din Beijing unde a fost întâmpinată de elevi fluturând steaguri ale Chinei și Statelor Unite, înainte de a admira doi urși panda gigant, Gu Gu și Meng'er.

Prima doamnă l-a hrănit Gu Gu și a aflat detalii despre nutriția și viața acestuia în timpul perioadei petrecute la grădina zoologică, a indicat directoarea de comunicare a Melaniei, Stephanie Grisham, preluată de CNN.

Sursa foto: (c) Ng Han Guan / AP

Grădina zoologică găzduiește în prezent opt urși panda gigant, inclusiv o pereche de gemeni, însă vedeta este fără îndoială Gu Gu, după cum a indicat directorul grădinii zoologice Li Xiaoguang. "Este un panda mascul arătos și ambasadorul bunăvoinței la gradina zoologică. Gu Gu este un panda cu un aspect frumos și o memorie robustă. E foarte bine antrenat și dornic să-și arate abilitățile VIP-urilor", a adăugat Xiaoguang.

Înfruntând frigul timp de o jumătate de oră, Melania Trump a vizitat apoi Marele Zid.
Potrivit unui tweet al președintelui american, soția sa urmează să meargă vineri seara în Alaska pentru a se întâlni cu trupele americane.

După vizita în Vietnam, Donald Trump va călători în Filipine, în cadrul ultimei etape a turneului său asiatic.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Teodosie, umilit de Patriarhul Daniel! A părăsit nervos incinta Patriarhiei!

2 Scenariu de ultima oră în lupta pentru șefia PNL / Motreanu și Bolojan propuși să candideze în tandem la șefia P…

3 Hrebenciucii, condamnați la câte doi ani de închisoare în dosarul retrocedării a 43.000 de hectare de păduri

4 Ceva mai penibil nu există...

5 Chiar că sunt de citit stenogramele ăstea... / Apoi întrebați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă nu era Drulă ministru…