Chindia Târgoviște - Rapid București 2-1. Giuleștenii bifează al doilea eșec în ultimele 3 etape

Chindia Târgoviște - Rapid București 2-1. Giuleștenii bifează al doilea eșec în ultimele 3 etape

Debut cu succes pentru Toni Petrea pe banca Chindiei Târgoviște. Rapid a pierdut 3 puncte importante în lupta la titlu și s-a distanțat față de liderul Superligii, Farul Constanța.

Chindia Târgoviște - Rapid București 2-1. Giuleștenii bifează al doilea eșec în ultimele 3 etape

Elevii lui Toni Petrea au reușit primul succes din noul sezon de Superligă pe teren propriu împotriva giuleștenilor. Daniel Popa a deschis scorul în minutul 15 după ce a profitat de o eroare a devensivei giuleștene.

În minutul 20 arbitrul a anulat un gol al Rapidului, după consultarea VAR-ului. În minutul 34 VAR-ul intevine pentru a doua oară și anulează golul lui Popadiuc care este surprins în offsaid.

Până la pauză scorul a rămas neschimbat pe tabelă. Gazdele au revenit cu avantaj de un gol de la cabine, avantaj pe care l-au dublat grație golului înscris de Neguț în minutul 56. Replica oaspeților nu a întârziat să apară, Antonio Sefer reducând din diferență, 2 minute mai târzou, după ce a marcat un supergol din lovitură liberă.

Rapid București încasează a doua înfrângere în 3 meciuri și pierde teren în fața liderului, Farul Constanța. De partea cealaltă, Chindia Târgoviște obține primul succes în actualul sezon de campionat. Pentru Chindia este prima victorie din ultimele 6 luni în Superligă, ultimul succes datând din 13 mai, atunci când învingea Gaz Metan Mediaș în ultima etapă din play-out.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?