Chipciu și Filip s-au operat

Chipciu și Filip s-au operat

Jucătorii Alexandru Chipciu și Lucian Filip au fost supuși vineri unor intervenții chirurgicale efectuate de către medicii Ionuț Codorean și Flavian Arămitu, a anunțat clubul de fotbal Steaua București.

În ambele cazuri ''s-a practicat extragerea materialelor de osteosinteză utilizate pentru tratarea fracturilor suferite de cei doi în 2013'', potrivit sursei amintite.

La Alexandru Chipciu s-a procedat exclusiv la extragerea materialelor de osteosinteză (placă și șuruburi) la nivelul gambei drepte, perioada de recuperare fiind estimată la o lună.

În cazul lui Filip, s-a practicat, pe lângă extragerea materialelor de osteosinteză la nivelul gambei drepte, la o corectare chirurgicală a 'hallux valgus' la piciorul drept. Perioada de recuperare estimată în cazul lui este de două luni de zile.

Steaua precizează că atacantul Gabriel Iancu continuă perioada de recuperare post-operatorie (ruptura corn posterior menisc intern genunchi drept) cu o evoluție favorabilă, iar de vineri a început alergările ușoare.

Chipciu și Filip vor rata astfel ultimul meci al anului jucat de Steaua, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, cu CSMS Iași, în deplasare.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?