Chirica: Între mine și domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu

Chirica: Între mine și domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu crede într-o reconciliere între el și Liviu Dragnea după modelul fostului premier Grindeanu.

 Întrebat fiind cum comentează faptul că fostul premier Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Mihai Chirica a răspuns că nu a discutat în ultima perioadă cu Grindeanu despre posibila sa revenire pe scena politică, menționând în schimb că "o revenire în politică i se poate întâmpla oricui".

"Prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică și politică a oricărui om și a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o și îi este bine, îl felicit", a răspuns primarul Iașiului.

În ceea ce-l privește, Chirica a exclus o astfel de reconciliere cu Dragnea.

"Între mine și domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu. Nu vreau să fiu ambasador la Chișinău. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav", a declarat Mihai Chirica.

Întrebat fiind dacă totuși intenționează să candideze la o funcție în conducerea PSD Iași, Chirica a evitat să ofere un răspuns concret, dar a adăugat că "nu totul în viață se face cu bătaie'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…