Chiricheş, schimbat la pauză, Tottenham a revenit de la 0-3. În minutul 4, WBA o conducea pe Spurs cu 2-0!

Chiricheş, schimbat la pauză, Tottenham a revenit de la 0-3. În minutul 4, WBA o conducea pe Spurs cu 2-0!

Deşi a făcut o eroare serioasă, etapa trecută , Chiricheş a început sâmbătă, ca titular, în deplasare, cu WBA, în etapa a 34-a din Anglia. Iar colaborarea cu francezul Kaboul, în centrul defensivei lui Spurs, a fost iarăşi falimentară. Cei doi s-au înţeles la fel ca şi la meciul trecut, primul jucat împreună, adică prost.

După doar patru minute, WBA conducea cu 2-0, după golurile lui Vydra (1) şi Brunt (4). Adebayor a irosit un penalty (17), apoi gazdele au mai lovit o dată, prin Sessegnon (31), care a interceptat o pasă aiurea trimisă de Kaboul, cu capul, pe spate, spre Chiricheş. Mijlocaşul gazdelor l-a pierdut pe drum pe Chiricheş, care-l marca la acea fază, şi a înscris pentru 3-0.

Peste trei minute, fundaşul gazdelor, Olsson (34), şi-a marcat un autogol şi a readus-o în joc pe Tottenham, la pauză Chiricheş fiind schimbat de antrenorul Tim Sherwood.

În partea secundă, Spurs a forţat, iar după ce Kane a redus din diferenţă (70), în prelungiri Eriksen a dat lovitura. Mijlocaşul danez a egalat la trei, cu un gol superb.

S-a încheiat 3-3, iar Tottenham rămâne pe locul 6, cu 60 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Alin Stoica, declarații revoltătoare despre România în presa belgiană

2 Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ

3 Punct de cotitură în război? / Rusia lansează în premieră rachete din Marea Azov asupra Ucrainei

4 VIDEO „Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”

5 Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”