Cică marți sunt trei ceasuri rele în PSD(SURSE)

Cică marți vor fi trei ceasuri rele în PSD! O spun surse din interiorul partidului. Care vorbesc despre foarte, foarte multă nervozitate la vârf, la numărul unu! Surse din PSD spuneau vineri că Dragnea a primit informația că este vizat de un dosar de abuz în serviciu deschis de un procuror de la Parchetul General sau DNA(nu sunt indicii clare în privința instituției unde s-a deschis dosarul) în legătură cu elaborarea Ordonanțelor privind grațierea și modificarea Codurilor Penale. După cum se știe, mai multe prevederi ale acestor ordonanțe l-ar exonera pe Dragnea de acuzațiile și pedepsele care-l vizează. Ori el este în poziția de a influența decizia Guvernului și a ministrului Justiției. Mai mult, în presă a fost publicat un document care lasă să se înțeleagă că unele lucrări la textul acestor ordonanțe s-au făcut de pe un calculator de la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților. Care este chiar Liviu Dragnea.

În cursul zilei de sâmbătă, neîntrebat de nimeni, ministrul Justiției s-a auto-acuzat că este autorul exclusiv al proiectelor de ordonanță. Ministrul Justiției, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele două proiecte de Ordonanță de Urgență privind grațierea și modificarea Codurilor Penale (care vizează inclusiv o amnistie mascată) că le-a scris „împreuna cu consiliera sa” și că le-a susținut și în perioada în care era deputat, iar acum și le asumă ca ministru. 

Rețineți amănuntul ăla cu consiliera, este foarte important... Are legătură cu calculatorul de pe care s-au scris porcăriile...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

2 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

3 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Aceste roiuri imense de lăcuste se îndreaptă spre China! Tocmai au trecut de Bahrain!

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea