Ciclism - Turul Italiei 2016: Slovenul Primoz Roglic a câștigat etapa a 9-a; Brambilla rămâne în roz

Ciclism - Turul Italiei 2016: Slovenul Primoz Roglic a câștigat etapa a 9-a; Brambilla rămâne în roz

Slovenul Primoz Roglic (LottoNL) a câștigat duminică etapa a 9-a a Turului ciclist al Italiei, un contratimp de 40,5 km, cu timpul de 51min45sec, în timp ce tricoul roz de lider a rămas la italianul Gianluca Brambilla. Roglic a fost urmat în clasament de austriacul Matthias Braendle (IAM Cycling) la 10sec și de norvegianul Vegard Laengen (IAM Cycling) la 17 sec.

În clasamentul general, italianul Gianluca Brambilla (Etixx) se menține lider, fiind urmat la 1sec de luxemburghezul Bob Jungels (Etixx) și la 32sec de costaricanul Andrey Amador (Movistar). Italianul Vincenzo Nibali (Astana) ocupă locul 5 la 53sec, iar spaniolul Alejandro Valverde este al 6-lea la 55sec.

Românul Eduard Grosu, de la Nippo-Vini Fantini, s-a clasat al 130-lea în clasamentul etapei la 66min13sec de învingător. La general, Grosu este al 169-lea, la 1h03min55sec de lider.

Luni este zi de pauză.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...