Ciclism: Francezul Nans Peters a câştigat etapa a 8-a a Turului Franţei; Yates rămâne lider la general

Ciclism: Francezul Nans Peters a câştigat etapa a 8-a a Turului Franţei; Yates rămâne lider la general

Ciclistul francez Nans Peters (AG2R La Mondiale) a câştigat sâmbătă etapa a 8-a a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 141 km, între localităţile Cazeres-sur-Garonne şi Loudenvielle, în timp ce britanicul Adam Yates (Mitchelton-Scott) rămâne lider la general.

Peters a fost cronometrat cu timpul de 4 h 02:12, câştigând cursa în solitar, fiind urmat de letonul Tom Skujins (Trek-Segafredo), la 47 secunde, şi de spaniolul Carlos Verona (Movistar, +47).

Etapa a fost marcată de abandonul campionului european, italianul Giacomo Nizzolo (NTT), care a renunţat la cursă cu 83 km înainte de linia de sosire.

În clasamentul general, lider rămâne britanicul Adam Yates, cu timpul total de 34h 44' 52'', urmat de slovenul Primoz Roglic (Jumbo-Visma, 34h 44' 55'') şi francezul Guillaume Martin (Cofidis, 34h 45' 01'').

Duminică va avea loc etapa a 9-a, între localităţile Pau şi Laruns (153 km). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

2 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…

3 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

4 Încep surprizele? / SUA și Ucraina vor semna joi un acord de securitate

5 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”