Ciclism: Italianul Matteo Trentin, victorios în etapa a 13-a a Turului Spaniei, britanicul Froome se menține lider

Ciclism: Italianul Matteo Trentin, victorios în etapa a 13-a a Turului Spaniei, britanicul Froome se menține lider

Italianul Matteo Trentin (Quickstep) a obținut a treia victorie de etapă în ediția 2017 a Turului ciclist al Spaniei, impunându-se vineri, la sprint, în etapa a 13-a, în fața compatriotului său Gianni Moscon (Sky), în timp ce britanicul Chris Froome (Sky) și-a păstrat tricoul roșu de lider al clasamentului general individual.

Trentin, care s-a mai impus în etapele a 4-a și a 10-a, a fost cronometrat vineri pe distanța de 195,1 km, între Coin și Tomares (lângă Sevilla), în 4min25sec13sec, fiind urmat în același timp de Moscon și de danezul Soren Kragh (Sunweb).

În același timp cu învingătorul am sosit și principalii favoriți, britanicul Chris Froome, italianul Vincenzo Nibali (Bahrain), spaniolul Alberto Contador (Trek) și italianul Fabio Aru (Astana).
În clasamentul general, Chris Froome este urmat în continuare la 59 de secunde de Nibali și la 2min13sec de columbianul Esteban Chaves (Orica). Aru se află pe 7, la 2min37sec, iar Contador, pe 9, la 3min13sec.

Sâmbătă este programată etapa a 14-a, Ecija — Sierra de la Pandera (175 km), încheiată în cățărare, la o altitudine de 1.830 m.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...