Ciclism: Turul Franței - Albeto Contador a abandonat în etapa a 9-a

Ciclism: Turul Franței - Albeto Contador a abandonat în etapa a 9-a

Spaniolul Alberto Contador, unul dintre favoriții Turului ciclist al Franței, competiție pe care a câștigat-o de două ori în cariera sa, a abandonat duminică în timpul etapei a 9-a a acestei curse, cu 100 km înainte de sosirea de la Arcalis (Andorra).

Contador, care a căzut de două ori de la debutul Turului Franței 2016, avea deja o întârziere de peste 3 minute, la startul etapei, față de purtătorul tricoului galben, britanicul Chris Froome (Sky).

În cursul etapei de duminică au mai abandonat doi rutieri, australianul Mark Renshaw, coechipierul sprinterului britanic Marc Cavendish la echipa Dimension Data, și francezul Mattiheu Ladagnous (Francaise des Jeux).

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...