Ciclism: Turul Franței - Chris Froome a adus un omagiu victimelor de la Nisa

Ciclism: Turul Franței - Chris Froome a adus un omagiu victimelor de la Nisa

"Gândurile mele se îndreaptă către cei care au fost afectați de oribilul atac terorist de la Nisa", a precizat vineri, pe contul său Twitter, actualul purtător al tricoului galben în Turul ciclist al Franței, britanicul Chris Froome, după atentatul soldat cu 84 de morți, care a avut loc în orașul de pe Coasta de Azur.

* LIVE UPDATE Atentat la Nisa: Un camion a intrat în mulțime de Ziua Națională a Franței | 84 de morți și 18 răniți în stare critică, șoferul a fost împușcat

Dublul câștigător al cursei din Hexagon (2013 și 2015) a alăturat textului postat pe rețeaua de socializare o fotografie a drapelului Franței.

Organizatorii Turului Franței au decis să mențină cea de-a 13-a etapă, programată vineri, un contracronometru de 37,5 km între localitățile Bourg-Saint-Andeol și Vallon-Pont-d'Arc, în departamentul Ardeche (sud-vestul țării), însă caracterul său festiv a fost suspendat ca urmare a atentatului, a anunțat directorul competiției, Christian Prudhomme.

Caravana publicitară va fi silențioasă pe traseu, urmând ca un minut de reculegere să fie păstrat pe podium, în semn de doliu.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro