Cinci fotbaliști din Italia, între care şi un român, condamnaţi pentru viol în grup

Cinci fotbaliști din Italia, între care şi un român, condamnaţi pentru viol în grup

Cinci foşti fotbalişti ai echipei italiene Virtus Verona (Serie C - liga a treia), între care şi românul Daniel Onescu, au fost găsiţi vinovaţi de violarea în grup a unei studente de 20 de ani, în ianuarie 2020, a relatat, marţi, cotidianul local L'Arena, citat de agenţia ANSA.

Toţi fotbaliştii au plătit daune studentei Foto: shutterstock

Cei cinci jucători, Stefano Casarotto (26 ani) din Venezia, Gianni Manfrin (29 ani) din Padova, Edoardo Merci (23 ani) din Verona, argentinianul Santiago Visentin (23 ani) şi românul Daniel Onescu (29 ani), au fost condamnaţi fiecare la şase ani de închisoare în primă instanţă de judecătorul Paola Vacca, conform Agerpres .

Toţi fotbaliştii au plătit daune studentei, al cărei nume nu a fost făcut public, înaintea procesului, iar victima şi-a retras plângerea, dar procuratura a continuat urmărirea penală.

Cei cinci au fost colegi la Virtus şi în noaptea violului, 18 spre 19 ianuarie, au luat victima în apartamentul unuia dintre jucători, prieten cu victima, unde cei cinci au îmbătat-o şi au violat-o.

Onescu, născut la Haţeg, a jucat în Italia de când era junior, trecând pe rând pe la echipele Belluno, Rimini, Grossetto, Andria, Catanzaro, Bisceglie, Virtus Verona, Paganese şi Dolomiti Bellunesi.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“