Cinci morți și 36 de răniți în urma unui accident rutier în vestul Turciei VIDEO

Cinci morți și 36 de răniți în urma unui accident rutier în vestul Turciei VIDEO

Un accident rutier a avut loc, duminică, în Turcia, în regiunea Bursa, în urma căruia cinci persoane au murit și alte 36 au fost rănite, relatează publicația Haberler.com, citată de News.ro .

Accident rutier în vestul Turciei, Foto: captură video Twitter

Conform sursei menționate, un autocar care transporta 47 de turişti veniţi de la Tavşanli (Kutakya), a ieşit în afara carosabilului în Mudanya, la ora locală 08.30, după o defecțiune la sistemul de frânare.

Autocarul a derapat circa 20 de metri și s-a oprit după ce s-a izbit de un copac.

În accident au murit cinci oameni, printre care şi şoferul, Kenan Yigit, în vârstă de 47 de ani.

De asemenea, celelalte victime, două femei şi doi bărbaţi, aveau vârste cuprinse între 48 şi 54 de ani.

Totodată, în urmă cu o săptămână, în sud-estul Turciei, au avut loc două accidente rutiere foarte grave. Primul accident, care a avut loc, sâmbătă, 20 august, în care au fost implicate o ambulanţă şi un autocar, s-a soldat cu 15 morţi şi 31 de răniţ i. La câteva ore distanță, un alt accident rutier a avut loc în urma căruia 19 persoane au murit şi 26 rănite la 250 kilometri mai la est.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale