Cinci persoane căutate în Germania pentru tentativă de omor - depistate de poliţişti în Bucureşti şi Ilfov

Cinci persoane căutate în Germania pentru tentativă de omor - depistate de poliţişti în Bucureşti şi Ilfov

Cinci persoane urmărite internaţional de autorităţile germane pentru tentativă la omor au fost depistate de poliţişti în urma unor percheziţii efectuate în Bucureşti şi Ilfov, a informat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Luni, poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai IPJ Ilfov, cu sprijinul luptătorilor SIAS, au efectuat două descinderi în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. În urma operaţiunii coordonate de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi supravegheată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au fost depistaţi cinci cetăţeni români urmăriţi internaţional de autorităţile judiciare germane", se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit Poliţiei Române, pe numele celor cinci erau emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, faptă comisă la data de 12 august 2020, în Duisburg - Germania.

Cele cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. Ulterior, Curtea de Apel Bucureşti a emis mandate de arestare provizorie în vederea predării către autorităţile germane. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră