Cine ar putea câștiga marele premiu la „Te cunosc de undeva”. Concurenții favoriți

Cine ar putea câștiga marele premiu la „Te cunosc de undeva”. Concurenții favoriți

Au mai rămas doar câteva ediții până la finala îndrăgitului show al transformărilor „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. La sfârșitul lunii iunie, vor fi desemnați câștigătorii sezonul cu numărul 19. Din cele opt echipe de vedete, doar patru vor ajunge în finală și vor avea șansa de a câștiga marele premiu.

Cine ar putea câștiga marele premiu „Te cunosc de undeva” FOTO Arhivă

Cuplurile de vedete au făcut show și în acest sezon, la Antena 1, unii dintre ei reușind chiar să se autodepășească. Un adevărat regal de voci, de transformări una și una, care au ținut publicul, cu sufletul la gură, în fața micilor ecrane, făcându-i să urmărească cu mare interes emisiunea difuzată la Antena 1.

Cine ar putea fi câștigătorii sezonului 19 la „Te cunosc de undeva”

Și sezonul acesta au fost mari surprize, însă mai multe echipe au reușit să-i cucerească pe jurați. Nicole Cherry și Juno au luat, în aceeași ediție, câte 200 de puncte bonus, de la Cristi Iacob și Andreea Bălan, atunci când i-au dat viață lui Charlie Chaplin.

Telespectatorii i-au putut vedea, în sezonul cu numărul 19, pe Radu Țibulcă și CRBL, Damian Drăghici și Cristina Stroe, Emilian și WRS, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, Misha cu Amna, Nicole Cherry și Juno, dar și pe Adda cu Radu Bucălae. Ei au făcut show, au avut parte de travestiuri și de momente pe cinste.

Prezentatorii, Pepe și Alina Pușcaș, au luat parte la toate momentele puse în scenă, iar jurați Cristi Iacob, Andreea Bălan, Mihai Petre, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au punctat în funcție de prestația lor.

Nicole Cherry și Juno sunt favoriți la „Te cunosc de undeva”, însă, din urmă vin (...)

Citește continuarea pe Click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”