Cine este austriacul de 45 de ani cu care s-a măritat Geanina din „Las Fierbinți”

Cine este austriacul de 45 de ani cu care s-a măritat Geanina din „Las Fierbinți”

Actrița Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Geaninei din Las Fierbinți, s-a căsătorit cu austriacul Manfred Spendier.

A fost petrecere în familia Las Fierbinți. Anca Dumitra (35 de ani), Geanina din serialul difuzat de PRO TV, s-a cununat civil cu austriacul Manfred Spendier (45 de ani).

Acesta este un om de afaceri din zona utilajelor agricole (șeful Titan Machinery România), care s-a mutat în România în urmă cu 16 ani.

"Părinţii mei au o fermă mică situată într-o zonă de munte, în sudul Austriei, aproape de Klagenfurt. Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole. Apoi, un prieten m-a remarcat şi m-a recomandat pentru un post de dealer de echipamente agricole şi uite aşa am intrat în acest domeniu", spunea Manfred Spendier într-un interviu pentru revista Ferma.

Anca Dumitra a fost destul de discretă în ceea ce privește relația cu Manfred Spenider. Prima dată s-a afișat cu acesta la Gala Premiilor Gopo din primăvara acestui an.

View this post on Instagram

A post shared by Anca Dumitra (@ancadumitra)

Iată ce povestea actrița în podcastul lui Mihai Bobonete despre actualul ei soț.

"N-are nicio treabă cu lumea actoriei. Are întrebări (n.r. - legate de această lume), dar cu bun simț și încearcă pe cât poate să se acomodeze. Înțeleg că nu e ușor.

Eu nu aș putea fi lângă un actor, pentru că sunt destul de posesivă. El poate, adică până acum a putut și m-am pupat cu câțiva".

Mihai Bobonete a întrebat cum ar reacționa iubitul ei dacă Anca Dumitra ar trebui să facă o scenă de sex credibilă: "Pot să nu mă gândesc acum, că mi-e frică..."



Citește și:

populare
astăzi

1 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

2 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene