Cine este celebrul personaj virtual Rich Wilde?

Cine este celebrul personaj virtual Rich Wilde?

Jocurile de noroc au devenit o industrie cu zeci de milioane de fani. Unele personaje care apar în sloturi prind atât de bine la public, încât producătorii construiesc o întreaga serie în jurul lor. Un bun exemplu în acest sens este Rich Wilde, creația celor de la Play’n GO, unul dintre cei mai cunoscuți „eroi” din jocurile de păcănele.

Rich este un explorator cu șarm, fără teamă de nimic, care bate lumea în lung și în lat în căutarea comorilor civilizațiilor antice. Prin intermediul aventurilor sale, jucătorul călătorește în Egipt, pe continentul american sau în India. Pericolele sunt la tot pasul, forțe supraomenești protejând secretele vechi, dar recompensa este pe măsură. De obicei, Rich Wilde este simbolul cel mai valoros din aceste sloturi. Cinci pictograme cu el pe o linie de plată aduc chiar și cinci mii de fise. Dacă mai este implicat și simbolul Wild, câștigurile se pot multiplica.

Poți profita de un casino bonus de bun venit pentru a juca unul dintre sloturile în care apare celebrul explorator virtual:

„Book of Dead” este unul dintre cele mai populare sloturi din ofertele cazinourilor online licențiate. În acest „episod”, Rich Wilde merge în Egipt pentru a găsi „Cartea morților”, o carte cu puteri magice despre care se spune că este ascunsă în mormintele faraonilor. Dacă pe grilă se opresc trei pictograme ale cărții care învie morții, primești 10 rotiri gratuite în care unul dintre simboluri devine Wild expandabil. În același timp, cartea este Wild în jocul de bază.

Printre pictograme se mai numără statuia aur a unui faraon, scarabeul, ochiul lui Horus și Anubis. Cinci exploratori Rich Wilde pe o linie de plată îți aduc un câștig echivalent cu 5.000 de fise. Statuia faraonului plătește 2.000 de fise.

„Tome of Madness” este un alt slot foarte cunoscut cu Rich Wilde. De această dată, personajul încearcă să deschidă un portal către o altă lume, pentru a dezlega misterul unui cult sinistru. Câștigurile sunt în cascadă, simbolurile din combinația care plătește dispărând și lăsând locul altora, fără să dai din nou click pe butonul „Rotire”. Portalul se încarcă prin câștiguri consecutive. O dată ce reușești să îl activezi, deblochezi bonusuri care îți rotunjesc bugetul.

Pe parcursul jocului, vei descoperi anumite relicve care te vor ajuta să găsești Cartea Nebuniei – Necronomiconul. Rich Wilde este în variantă animată în dreapta ecranului și deschide cartea atunci când plățile succesive declanșează funcții speciale. Pictograma exploratorului joacă rol de Wild cu multiplicator.

„Aztec Idols” te duce alături de Rich Wilde în inima junglei mexicane, în căutarea relicvelor civilizației aztece. Pe parcursul jocului, vei putea explora templele, într-o experiență foarte palpitantă. Piramida de aur este simbol bonus. Dacă se oprește în trei exemplare pe ecran, pe ecran apar cinci figurine, dintre care trebuie să alegi pentru premii în fise. Secvența se încheie când figurina selectată emană un gaz toxic.

Pe de altă parte, dacă pe grilă aterizează trei pietre solare (Scatter), se inițiază o serie de rotiri gratuite. Calendarul aztec este Scatter suplimentar și multiplică de 5 ori câștigul.

Exploratorul Wilde joacă rol de joker, înlocuind orice simbol, mai puțin piramida de aur și piatra solară. Cinci pictograme ale personajului pe o linie de plată îți aduc 5000 de fise.

„Pearls of India” este jocul în care Rich Wilde îi ia locul lui Indiana Jones, căutând comori indiene antice pentru diverse recompense. Roata lui Brahma, zidul lui Shiva și Vishnu cel cu opt mâini sunt tot atâtea funcții speciale care pot aduce câștiguri mai mari decât cele din jocul de bază.

Sunt două tipuri de simboluri Wild. Primul este chiar exploratorul, care e Wild obișnuit. Apoi, este Wild-ul din timpul rotirilor gratuite, pe care îl colecționezi pentru a crește multiplicatorul până la x50. Rotirile gratuite sunt declanșate prin oprirea pe ecran a trei perle (simbol Scatter). Cea mai importantă funcție specială este cea declanșată prin colectarea a 25 de temple. Se pot câștiga până la un milion de fise!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”