Cine este Daniela Vișoianu, noul consilier al ministrului Educației. Legături cu băieții deștepți din energie și un contract chiar cu Ministerul și cu ONG-ul lui Cumpănașu

Cine este Daniela Vișoianu, noul consilier al ministrului Educației. Legături cu băieții deștepți din energie și un contract chiar cu Ministerul și cu ONG-ul lui Cumpănașu

“Am început să lucrez Consilier ministru” la Ministerul Educației, a anunțat în urmă cu două zile Daniela Vișoianu, vicepreședinta unei Asociații care chiar în urmă cu un an încheia un contract pe fonduri europene cu Ministerul în care astăzi lucrează și alături de ONG-ul lui Cumpănașu, potrivit documentelor obținute de Edupedu.ro. Vestea că a devenit consilier nu a fost urmată nici până astăzi de un anunț oficial din partea ministrului Monica Anisie. Daniela Vișoianu a intrat în atenția presei în urmă cu 7 ani, printr-un alt proiect pe fonduri europene derulat tot de Asociația C4C în care activează împreună cu soțul său, Claudiu Vișoianu, fost consilier al premierului Ponta și partener al băieților deștepți din energie, potrivit www.viitorulilfovean.ro.

Potrivit surselor Edupedu.ro, Daniela Vișoianu țintește chiar funcția de ministru al Educației și a fost sprijinită să ajungă în cabinetul Monicăi Anisie de consilierul pe educație al președintelui Iohannis, Ligia Deca. Daniela Vișoianu a fost, de altfel, cea care a deschis în urmă cu un an evenimentul de la Cotroceni în care Klaus Iohannis a lansat proiectul “România educată”.

“Decizia mea de a accepta invitația Monicăi Anisie înseamnă că am ales să văd cum funcționează ministerul și cum sunt organizate procesele”, a scris Vișoianu, pe pagina sa de Facebook, pe 25 noiembrie. “Una dintre primele reacții din mediul apropiat a fost că ‘e prea puțin’. Relativ, posibil, improbabil: așa simt eu acum că este bine. Pare o alegere modestă dar, în fapt, e despre mine (…). Mai știu că mai mult decât a lucra la Cabinetul Ministrului ar fi însemnat o alegere politică și o alegere de carieră pentru care nu sunt pregătită“, a continuat Vișoianu să detalieze pe pagina sa Facebook informația că a devenit consilier al ministrului Educației.

Contractul pe fonduri europene încheiat acum 1 an cu Ministerul Educației de Asociația condusă de consiliera de astăzi a ministrului Anisie

Daniela Vișoianu este vicepreședintele Asociației C4C Communication for Community, potrivit declarației sale de interese. Asociația C4C Communication for Community, în care soțul său are rol de expert, a încheiat anul trecut un contract cu Ministerul Educației și ONG-ul lui Cumpănașu, pentru implementarea proiectului pe fonduri europene „Noi perspective în educație„, potrivit  documentelor obținute în exclusivitate de Edupedu.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”