Cine este iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună doi copii

Cine este iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună doi copii

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion (42 de ani), a reuşit, de-a lungul timpului, să îşi păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor. Rapperul este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru. Cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat.

Foarte discret când vine vorba de viaţa sa personală, Cheloo a reuşit să-şi ţină iubita şi copiii departe de atenţia publică. Cântăreţul din trupa Paraziţii are o relaţie cu Daniela Moraru, iar cei doi locuiesc în localitatea prahoveană Breaza, potrivit a1.ro.

Rapperul a fost căsătorit cu Daniela Niculescu în perioada 2007-2012 şi au împreună un băiat, Ştefan Ion. Divorţul lor a fost unul "cu scandal", când a ieşit la iveală faptul că Daniela se afla în depresie şi devenise consumatoare de droguri. Daniela Niculescu a declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare din Elveţia.
Separarea celor doi a fost mediatizată la acea vreme, dat fiind că fosta parteneră l-a acuzat de infidelitate şi violenţă.
Cheloo nu discută despre viaţa sa personală
Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.
Cheloo nu iese prea des însoţit de partenera sa. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc la Bistriţa, la a doua ediţie a Campionatului Naţional de Rally Raid. Artistul a fost pilot, în timp ce iubita lui a luat şi ea parte la cursă, din postura de navigator.
Actuala sa parteneră de viaţă, Daniela Moraru, i-a dăruit artistului doi copii, o fetiţă şi un băiat.

Cheloo, enervat până la violenţă de un concurent iUmor, care a afirmat că rapperul şi-a părăsit familia

Familia este un subiect sensibil pentru Cheloo, iar în urmă cu doi ani, când un concurent de la iUmor a spus într-un roast că el şi-a părăsit familia, rapperul şi-a ieşit din minţi şi l-a ameninţat.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

Cheloo a adăugat: „În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară“.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...