Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București

Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București

Judecătorul Gabriel Apostol din Pitești a fost transportat la spital joi, 1 decembrie, după ce și-a înjectat în venă benzină, potrivit ziarobiectiv.ro

Judecătorul a fost internat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Pitești, fiind intubat și internat pe secția ATI.

Potrivit epitesti.ro , medicii au decis să îl transfere la Spitalul Floreasca din București. Mai multe surse afirmă că pacientul a murit în drum spre Capitală.

Cauzele pentru care magistratul a făcut gestul extrem nu sunt cunoscute.

În urmă cu mai mulți ani, Gabriel Apostol s-a certat cu doi polițiști într-o benzinărie, fiind încătușat de oamenii legii.

El a devenit cunoscut însă după ce a participat la un show culinar. Când a ieșit din competiția tv, după câteva emisiuni, a făcut-o într-un stil personal, arătându-le juraților insigna sa de judecător. ”E ceva ce niciunul nu veti atinge…Eu judec pe bune”, le-a spus Apostol celor trei jurati inainte de a le da sorțul, potrivit stirilekanald.ro

Apostol a condus și Secția Penală a Judecătoriei Pitești. El a fost suspendat din magistratură în 2014, fiind repus în funcție pe 25 februarie 2016, când decizia a expirat.

Ulterior, potrivit unor surse din apropierea Judecătoriei Pitești, el ar fi fost detașat la Penitenciarul Colibași, unde judeca cererile persoanelor lipsite de libertate, de la contestații, cereri de căsătorie până la cele de eliberare condiționată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...