Cine este milionarul celebru cu care se va căsători Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea

Cine este milionarul celebru cu care se va căsători Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea

A fost singură ceva timp, însă acum duce viața perfectă. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a refăcut viața, însă nu cu oricine. Alin Vidican urmează să se căsătorească cu un milionar super celebru, alături de care petrece clipe intense.

Mai mult de atât, aceasta i-ar fi cerut inclusiv și părerea lui Cristi Borcea după ce a primit inelul de logodnă, iar fostul ei soț nu a avut nicio problemă în legătură cu decizia luată de ea, recomandându-i doar să fie atentă.

Cine este viitorul soț al Alinei Vidican

Viitorul soț al Alinei Vidican este Claude, un milionar brazilian care i-a pus pe mână inelul de logodnă pe deget. Ea are 37 de ani pe când, el 46 și se înțeleg mai bine ce niciodată. Totuși, a fost nevoie și de o părere din partea lui Cristi Borcea înainte ca relația să ajungă la nivelul următor.

Milionarul brazilian trăiește în SUA, însă are origini braziliene și nu a avut niciun fel de problemă să respecte dorința Alinei, de a discuta cu Borcea, înainte de a se căsători.

Cei doi viitori soți s-au cunoscut atunci când fosta soție a lui Cristi Borcea și-a cumpărat o nouă mașină, un Ferrarii de circa 200.000 de euro, Claude fiind pastionat de cursele auto și dându-i un sfat acesteia.

”S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă” a mărturisit pentru Fanatik un apropiat al Alinei Vidican.

Cristi Borcea nu s-a opus deloc

La fel ca Alina Vidican și miliardarul brazilian a fost căsătorit, iar după eșecul amoros acesta a divorțat și a decis să se stabilească în Florida, decizie care, pare că i-a purtat noroc.

Așa cum era de așteptat, Cristi Borcea nu a avut nimic de spus. Acesta i-a recomandat fostei sale soții să fie atentă, în contextul în care cei doi au doi copii împreună. Cu alte cuvinte, Alina va trebui să fie atentă la atitudinea viitorilor săi soți în raport cu Gloria și George Alexandru, copiii celor doi.

”Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii.

Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor” mai povestește sursa citată. SURSA: voxbiz.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren