Cine este soția lui Chef Adi Hădean și de ce preferă să nu vorbească despre ea

Cine este soția lui Chef Adi Hădean și de ce preferă să nu vorbească despre ea

Multă lume se întreabă cine este soția lui Chef Adi Hădean și de ce preferă să nu vorbească despre ea. Ei bine, trebuie să aflați că deşi are un soţ care găteşte dumnezeieşte, doamna Hădean nu e deloc străină de bucătărie!

Pe el Adi Hădean îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu cum arată de fapt soția lui, Sonia, femeia alături de care trăiește de câțiva ani.

Am 37 de ani. Sunt îndrăgostit de soția mea și sunt topit după fiul nostru”. Așa își începe Adrian Hădean propria descriere pe blogul său. Își tine familia departe de ochii presei și are o strânsă legătură cu soția lui.

Cine este soția lui Chef Adi Hădean

Nevasta cunoscutului bucătar este o prezența discretă, ferită de ochii publicului larg. De altfel, Chef Hadean preferă să nu vorbească mai deloc despre Sonia și s-a rezumat la a spune, pe blogul său, doar ca o iubește foarte mult.

Sonia are însă “felia sa” la care excelează: ciorba de burtă. “Soţia mea are notă maximă la gătit, cum altfel?”, a răspuns chef Hădean când a fost întrebat cum găteşte jumătatea lui.

Dar nu doar la bucătărie stă bine doamna Hădean! “Soţia mea are notă maximă pe linie, la toate capitolele, d-aia am şi luat-o de nevastă… e simplu”, a declarat acesta în trecut, scrie Ciao.ro .




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...